12.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Funeriu ar trebui să fie şef de penitenciar

Victor Ponta: Funeriu ar trebui să fie şef de penitenciar

Preşedintele PSD, Victor Ponta, nu a pierdut timpul în a-i răspunde ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, care a catalogat propunerile USL pentru sistemul de învăţământ românesc drep „vorbe goale”. Ponta a replicat că, după modul de exprimare, Funeriu ar fi mai potrivit în funcţia de şef de penitenciar, informează realitatea.net.

„Ar fi un foarte bun şef de penitenciar, într-un mediu coercitiv în care, dacă te uiţi fix şi vorbeşti apăsat şi numeri pixelii, într-adevăr competenţa ta poate fi folosită”, a spus Victor Ponta despre Daniel Funeriu.

Liderul social-democrat nu s-a limitat la „săgeţile” împotriva ministrului Funeriu. Ponta i-a ironizat şi pe ministrul de Interne, Traian Igaş.

„Principala preocupare a USL trebuie să fi canalizată pe învăţământul preuniversitar. Mai mult, universitaţile trebuie să-şi recapete autonomia, să nu încurcăm universităţile. Avem trei priorităţi: educaţie, educaţie, educaţie”, a mai spus Ponta. El a mai subliniat că trebuie eliminate din învăţămînt situaţii de genul „oameni care îşi iau Bac-ul după ce fac facultatea”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă