16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportNăstase: "Bolşevicul" Băsescu, un contrabandist, un mincinos, obişnuit să înşele

Năstase: „Bolşevicul” Băsescu, un contrabandist, un mincinos, obişnuit să înşele

Adrian Năstase a publicat pe blog său un  document „secret” de la FMI pentru care a fost criticat Băsescu care a declarat că insinuările lui Năstase sunt  o propagandă de tip „bolşevic”.

Documentul publicat „a fost trimis guvernului român pentru ca guvernul român să şi-l însuşească şi să-l trimită apoi, oficial, la Washington, un document care a mai suferit unele modificări în urma negocierilor din ultimile zile”, potrivit lui Năstase.

„Judecaţi singuri afirmaţiile lui Băsescu. Veţi spune: Cum poţi să ai încredere într-un contrabandist, obişnuit să minta şi să înşele, ajuns în fruntea ţării?  Nu vreau să ma pronunţ”, scrie Adrian Năstase.

Documentul pare să fie un mail trimis de Jeffrey Franks oficialilor români de la BNR şi Ministerul de Finanţe.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că mesajele de pe blogul lui Adrian Năstase în care acesta spune că există un document „secret” al FMI, ” intră în propagandă de tip bolşevic„.

De fapt, foarte mulţi au vrut să fie un eşec, România să intre în derapaj. Şi ştiţi foarte bine, au fost trusturi de presă, care primul obiectiv a fost descurajarea populaţiei, prăbuşirea moralului populaţiei şi sădirea neîncrederii în Guvern. Uite că acest Guvern a reuşit să tracteze România din criză, împotriva voinţei foarte multora„, a declarat preşedintele la postul public de televiziune.

Cele mai citite

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Adolescent agresat sexual la un bazin de înot din sectorul 2 al Capitalei

Un bărbat de 58 de ani a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub acuzația că ar fi agresat sexual,...

Scăderea cotațiilor la grâu persistă, în ciuda reducerii dobânzii de către Fed și a cererii slabe din Europa

Cotațiile la grâu au înregistrat o scădere recentă, influențată de cererea slabă din Europa și de condițiile meteo favorabile în SUA, care au eclipsat...
Ultima oră
Pe aceeași temă