16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportLavinia Şandru: Băsescu se va retrage din politică. A înţeles că trebuie...

Lavinia Şandru: Băsescu se va retrage din politică. A înţeles că trebuie să plece acasă dupa votul de la Referendum

Fostul vicepreşedinte UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României), Lavinia Şandru, a declarat, vineri seara, la emisiunea Realitatea la Raport de pe postul Realitatea TV, că Traian Băsescu se va retrage din politică la sfârşitul mandatului de preşedinte.

Întrebată de moderatorul emisiunii ce părere despre Traian Băsescu, mai ales după ce acesta a declarat că trebuie să se ducă „pe centura politicii”, Şandru a răspuns că ar fi fost în stare de orice pentru Traian Băsescu.

„Aş fi fost în stare să mor pentru Băsescu. Eu am scos de guler un om după ce l-a făcut turnător pe Traian Băsescu”, a subliniat aceasta.

Totodată, fostul vicepreşedinte UNPR a precizat că Traian Băsescu se va retrage din politică pentru că nu mai reprezintă ”o miză”.

”Traian Băsescu a înţeles că trebuie să plece acasă după votul de la referendum. Traian Băsescu este un om cu energie, s-a erodat enorm şi se va retrage din politică”, a spus Şandru.

De asemenea, Şandru a amintit că nu a fost de acord cu suspendarea preşedintelui şi cu referendumul: ”Nu am fost de acord cu referendumul, ştiam că va fi un eşec. Referendumul a fost periculos şi este în continuare periculos”.

Lavinia Şandru a decis, vineri, să se retragă din viaţa politică. Aceasta s-a arătat dezamăgită de relaţia pe care a avut-o cu preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, dar şi de ”luptele” pe care aceasta le-a dus cu ”baronii locali” fără sprijin din partea propriului partid.

Citeşte şi: LIVE TEXT. Lavinia Şandru explică de ce şi-a dat DEMISIA din UNPR

Lavinia Şandru a DEMISIONAT din UNPR: Nu merg la nici un alt partid. Ies din politică

 

Cele mai citite

Adrian Petre s-a râzgandit! Fostul atacant al naționalei de tineret nu se mai retrage

După ce a semnat cu Concordia Chiajna în această vară, Adrian Petre și-a reziliat contractul, dar conducerea clubului l-a convins să revină asupra deciziei. Adrian...

România, cea mai ridicată inflație din UE pentru a șasea lună consecutiv

Rata anuală a inflației în Uniunea Europeană a scăzut în luna august la 2,4%, de la 2,8% în iulie, conform datelor publicate miercuri de...

Consultări pentru Start-Up Nation 2024: TVA eligibil, obligații de creare locuri de muncă și întârzieri în plățile din 2022

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a organizat recent două sesiuni de consultare pentru stabilirea procedurii de implementare a programului Start-Up Nation 2024. La discuții...
Ultima oră
Pe aceeași temă