16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportInceput de razboi rece in coalitia PDL-PSD

Inceput de razboi rece in coalitia PDL-PSD

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat intr-un interviu acordat NewsIn ca presedintele  Basescu a avut de castigat prin medierea formarii coalitiei PSD-PDL pentru ca a demonstrat ca poate face "compromisuri in interes public". In privinta declaratiei sefului statului ca nu va mai candida in cazul in care Guvernul va esua, Lazaroiu a afirmat ca un esec al Guvernului ar fi sa cedeze sub presiunea strazii si sa majoreze nepermis salariile. El a afirmat ca Mircea Geoana are "sansele cele mai mari" sa fie candidatul PSD la prezidentiale, dar daca e sigur ca Basescu va intra in turul doi, nu se poate pronunta in privinta liderului PSD. In ceea ce il priveste pe Sorin Oprescu, consilierul prezidential a evitat sa faca o predictie. "Daca ne luam dupa cat de convingator declara ca nu va candida, probabil ca nu va candida.

 

Pe de alta parte, nu exista o similitudine mecanica: faptul ca Traian Basescu a venit de pe functia de primar general in 2004 si a castigat alegerile prezidentiale nu inseamna  ca asa o sa faca si Sorin Oprescu", a spus Lazaroiu. Intrebat daca Crin Antonescu va fi prezidentiabilul liberalilor, consilierul prezidential a replicat ca in cadrul congresului din luna martie va castiga acel grup care va fi mai pragmatic in viziunea pe care o va propune partidului pe termen mediu si lung.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă