31.8 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSportElena Udrea petrece Revelionul รฎn acelaลŸi hotel cu familia Bฤƒsescu

Elena Udrea petrece Revelionul รฎn acelaลŸi hotel cu familia Bฤƒsescu

Deputatul PDL Elena Udrea a ajuns, luni dupฤƒ-amiazฤƒ, în staลฃiunea Covasna, ea fiind cazatฤƒ la acelaลŸi hotel unde va petrece Revelionul familia Bฤƒsescu, potrivit Mediafax.

PreลŸedintele Traian Bฤƒsescu petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminicฤƒ, împreunฤƒ cu soลฃia sa, Maria, iar luni li s-au alฤƒturat ลŸi cele douฤƒ fiice, Ioana ลŸi Elena, ลŸi soลฃul celei din urmฤƒ, Bogdan Ionescu.

Potrivit unor surse locale, luni dupฤƒ-amiazฤƒ a ajuns în staลฃiune ลŸi deputatul PDL Elena Udrea, cazându-se la hotelul de patru stele unde va petrece Revelionul ลŸi familia Bฤƒsescu. În cursul zilei au ajuns la Covasna ลŸi s-au cazat la acelaลŸi hotel ลŸi prinลฃul Paul ลŸi prinลฃesa Lia, cฤƒrora familia Bฤƒsescu le-a botezat fiul.

CiteลŸte ลŸi PreลŸedintele Traian Bฤƒsescu, IRITAT de jurnaliลŸti. Vezi ce l-au întrebat

Petrecerea de Revelion ar urma sฤƒ înceapฤƒ la ora 21.00.

Elena Udrea a petrecut Revelionul împreunฤƒ cu familia Bฤƒsescu ลŸi în ultimii trei ani, la restaurante din Sinaia ลŸi Predeal, unde s-au aflat ลŸi alลฃi lideri ai PDL, între care Vasile Blaga, Emil Boc, Roberta Anastase.

PreลŸedintele Traian Bฤƒsescu a ajuns duminicฤƒ la Covasna cu un elicopter, cazându-se la vila de protocol din staลฃiune, unde ar urma sฤƒ rฤƒmânฤƒ pânฤƒ în 2 ianuarie.

ลžeful statului spunea cฤƒ va petrece Revelionul la Hotelul Clermont din staลฃiune ลŸi cฤƒ nu a invitat pe nimeni din PDL.

Luni, Traian Bฤƒsescu a ieลŸit la o plimbare prin staลฃiune ลŸi le-a reproลŸat jurnaliลŸtilor care îl aลŸteptau cฤƒ i-au minลฃit pe români când au prezentat meniul restaurantului unde va petrece Revelionul ca fiind meniul preลŸedintelui, spunându-le iritat cฤƒ unii proprietari de trusturi media „au interesul sฤƒ satureze oamenii cu preลŸedintele”.

De semenea, el i-a criticat pe jurnaliลŸti cฤƒ stau „agฤƒลฃaลฃi” de gardul vilei unde este cazat. „Eu nu-mi doresc aceastฤƒ publicitate. Aลฃi stat agฤƒลฃaลฃi de gardul meu la Predeal, patru zile ลŸi patru nopลฃi, acum staลฃi la Covasna. Par a fi singurul politician care mฤƒnâncฤƒ. Înลฃeleg cฤƒ nu vฤƒ intereseazฤƒ niciun alt politician. Daลฃi meniul restaurantului, ลŸi nu al preลŸedintelui”, le-a spus jurnaliลŸtilor ลŸeful statului, vizibil iritat, referindu-se la meniul prezentat în presฤƒ de la restaurantul unde va petrece Revelionul.

Bฤƒsescu a mai spus cฤƒ proprietari de trusturi media precum Dan Voiculescu sau Sebastian Ghiลฃฤƒ „au interesul sฤƒ satureze oamenii cu preลŸedintele”, dar oamenii vor „sฤƒ fie lฤƒsaลฃi în pace cu politicienii”.

„Desigur, un proprietar de trust media, cum e Voiculescu, are interes sฤƒ satureze oamenii cu preลŸedintele, un proprietar de televiziune ca Ghiลฃฤƒ de la PSD are acelaลŸi interes, dar interesul oamenilor este sฤƒ-i lฤƒsaลฃi în pace cu politicienii. În orice caz, am înลฃeles cฤƒ niciun alt politician nu mฤƒnâncฤƒ, doar preลŸedintele mฤƒnâncฤƒ”, a afirmat ลŸeful statului.

El le-a atras atenลฃia jurnaliลŸtilor cฤƒ meniul restaurantului prezentat de presฤƒ nu este meniul comandat de el, spunându-le cฤƒ i-au minลฃit pe români.

„ลži în orice caz am înลฃeles cฤƒ niciun alt politician nu mฤƒnâncฤƒ, doar preลŸedintele mฤƒnâncฤƒ. Dar vฤƒ mai spun ceva: îi minลฃiลฃi pe români, pentru cฤƒ acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine”, le-a spus jurnaliลŸtilor preลŸedintele.

Întrebat despre meniul pe care l-a comandat pentru noaptea de Revelion, Bฤƒsescu a rฤƒspuns: „Ce mâncaลฃi voi acum ลŸi analiลŸtii… Aer”.

Ulterior, Traian Bฤƒsescu ลŸi soลฃia s-au întors din drum, îndreptându-se în direcลฃia opusฤƒ faลฃฤƒ de locul unde erau jurnaliลŸtii.

Cele mai citite

Angajat al unui spital, prins รฎn timp ce fura mรขncarea bolnavilor

Un angajat al Spitalului Judeศ›ean de Urgenศ›ฤƒ Tรขrgu Jiu a fost depistat รฎn timp ce fura mรขncare de la cantina unitฤƒศ›ii medicale. Mรขncarea era...

VIDEO. Patru locaศ›ii „Socului Kebab” din BucureลŸti, รฎnchise temporar de ANPC

Patru locaศ›ii ale lanศ›ului de fast-food โ€žSocului Kebabโ€ din Bucureศ™ti au fost รฎnchise temporar de Autoritatea Naศ›ionalฤƒ pentru Protecศ›ia Consumatorilor (ANPC). โ€žSocului Kebabโ€ din Bucureศ™ti...

Un francez avรขnd asupra lui 300 de grame de canabis a fost arestat la vama Petea din Satu Mare

Un cetฤƒลฃean francez a fost arestat dupฤƒ ce a fost depistat รฎn timp ce รฎncerca sฤƒ introducฤƒ รฎn ลฃarฤƒ, prin vama Petea, 300 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ