15.5 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialPreşedintele Traian Băsescu, IRITAT de jurnalişti. Vezi ce l-au întrebat

Preşedintele Traian Băsescu, IRITAT de jurnalişti. Vezi ce l-au întrebat

Preşedintele Traian Băsescu a fost iritat de jurnalişti, luni, imediat după ce a ieşit din vila de protocol de la Covasna, unde işi va petrece şi Revelionul.

Însoţit de soţia lui, Maria Băsescu, preşedintele plecase la o plimbare prin staţiune, însă nu a apucat să facă decât câţiva paşi în afara vilei de protocol, că imediat a fost asaltat de presă, potrivit Realitatea TV.

Întrebarea care l-a iritat pe şeful statului are legătură cu meniul mesei de Revelion şi costul acesteia. În acest context, Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor că îi interesează doar subiecte precum meniul de Anul Nou şi că nu scriu ce mănâncă şi ceilalţi politicieni în noaptea trecerii dintre ani.

„”Eu nu-mi doresc această publicitate. Aţi stat agăţaţi de gardul meu la Predeal, patru zile şi patru nopţi, acum staţi la Covasna. Par a fi singurul politician care mănâncă. Înţeleg că nu vă interesează niciun alt politician. Daţi meniul restaurantului, şi nu al preşedintelui”, le-a spus jurnaliştilor şeful statului, vizibil iritat, referindu-se la meniul prezentat în presă de la restaurantul unde va petrece Revelionul.

Citeşte şi Ce le urează preşedintele Traian Băsescu românilor în anul 2013

Amintim că preşedintele Traian Băsescu îşi va petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns duminică cu un elicopter, împreună cu soţia sa, Maria Băsescu. El a precizat că va petrece alături de fiicele sale, Ioana şi Elena, şi că nu a invitat pe nimeni din PDL.

Duminică, şeful statului le-a spus jurnaliştilor că a ieşit să bea o cafea la un hotel aflat în apropierea vilei de protocol din staţiune, hotel unde va petrece şi Revelionul: „Mă simt bine, aer curat, frumos, şi parcă e în iernile de prin Bucovina, se lipesc nările de frig, ceea ce e plăcut”.

Întrebat unde va petrece Revelionul, şeful statului a spus că la Hotelul Clermont din staţiunea Covasna. „Şi dacă nu v-aş spune, tot aţi afla. La Clermont o să fac Revelionul, vor veni şi fetele mâine (luni – n.r.). Nu am invitat pe nimeni (din PDL – n.r.), sunt doar cu familia”.

Totodată, Traian Băsescu a spus că va sta în Covasna până în 2 ianuarie şi că nu ştie ce program va avea.

Citeşte şi REVELION 2013. Unde îşi petrece preşedintele Băsescu ultimele zile din 2012

A.T.

Cele mai citite

Răzvan Lucescu l-a transferat pe Lovren la PAOK!

Echipa românului Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reușit un transfer de marcă prin aducerea lui Dejan Lovren, câștigător al Ligii Campionilor și finalist al...

Drăguș, umilit de către antrenorul lui Trabzonspor!

Atacantul român Denis Drăguș se confruntă cu dificultăți în debutul său la Trabzonspor. Denis Drăguș, care a avut un sezon anterior impresionant la Gaziantep, trece...

VIDEO. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, despre salariile de la PRO TV

Într-o ediție recentă a emisiunii „La Măruță”, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care au revenit la MasterChef după o perioadă la...
Ultima oră
Pe aceeași temă