16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportDeputatul PDL de Timiş Marius Dugulescu ar urma să se înscrie în...

Deputatul PDL de Timiş Marius Dugulescu ar urma să se înscrie în PNL – surse

Deputatul PDL de Timiş Marius Dugulescu ar urma să se înscrie în PNL, iar anunţul să fie făcut de liderul PNL, Crin Antonescu, vineri, la Timişoara, au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, surse politice.

Sursele citate au susţinut că deputatul PDL Marius Dugulescu se întâlneşte, joi seară, cu mai mulţi colaboratori din colegiul său electoral pentru a-i informa asupra deciziei sale de a se înscrie în PNL.

Potrivit surselor citate, preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar urma să anunţe, vineri, la Timişoara, trecerea lui Dugulescu la PNL.

Deputatul Marius Dugulescu nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Deputatul PDL Marius Dugulescu a fost prezent, miercuri, la sediul central al PNL, liderul liberal Crin Antonescu afirmând că a avut o „discuţie privată” cu deputatul democrat-liberal şi refuzând să facă alte precizări.

Întrebat dacă s-a întâlnit în sediul PNL cu deputatul PDL Marius Dugulescu, Antonescu a răspuns: „Da, a fost o discuţie privată şi nu sunt împuternicit şi nici doritor să prezint conţinutul ei”.

Antonescu a adăugat că, dacă vor exista lucruri care trebuie aduse la cunoştinţa opiniei publice, o va face neîntârziat.

Cele mai citite

Mari comici ai puliticii – Academia Catavencu

În ultima perioadă de timp, pe scena politicii noastre a urcat o nouă generație de politicieni – puliticienii! Așa cum lasă să se...

Cererea de precomandă în Rusia pentru noul iPhone este cu 15% mai mare față de modelul anterior

Cererea de precomandă în Rusia pentru noul iPhone este cu 15% mai mare decât modelul anterior, a declarat reseller pentru Reuters, chiar dacă acesta...

U Cluj și-a adus golgheter! Cel mai bun marcator din Armenia a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj a oficializat transferul atacantului armean Artur Miranyan, golgeterul campionatului Armeniei, care vine liber de contract la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Golgeterul Armeniei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă