17.4 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSportDan Diaconescu, după audierea la DNA: DJ REMUS îmi face plângere pentru...

Dan Diaconescu, după audierea la DNA: DJ REMUS îmi face plângere pentru gusturile muzicale

Dan Diaconescu a declarat, luni, după audierea la DNA privind licitaţia pentru privatizarea combinatului Oltchim, că a luat la cunoştinţă despre conţinutul plângerii formulate de Remus Vulpescu la adresa sa.

”Avem veşti foarte importante, am văzut plângerea făcută de DJ Remus, o plângere de două pagini jumătate, îmi face plângere pentru gusturile mele muzicale”, a spus liderul PP-DD.

Totodată, unul dintre avocaţii lui Diaconescu a explicat motivul prezentării la sediul DNA.

„Astăzi (luni- n.red.), ne-am prezentat pentru a lua la cunoştinţă de textul plângerii, şi anume, că nu a avut nici intenţia să cumpere Oltchim şi nu a avut bani”, a spus avocatul.

De asemenea, Dan Diaconescu a adus în discuţie şi campania electorală pentru alegerile parlamentare şi a ţinut să le mulţumească locuitorilor din Tâgu Jiu (colegiul în care candidează Diaconescu pentru alegerile parlamentare- n. red.)  pentru susţinere.

„Am rezolvat problema cazării în Târgu Jiu. Suntem mulţi, 100 de inşi, foarte multe doamne, domni ne invită să dormim şi să mâncăm la ei pe perioada campaniei”, a adăugat patronul OTV.

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicaţii cu privire la licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat, deşi nu a dovedit că deţine această sumă.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, audiat la DNA în dosarul Oltchim

Cele mai citite

Marile companii Tesla, Amazon și Meta subminează democrația

Unele dintre cele mai mari companii din lume au fost acuzate că subminează democrația din întreaga lume prin sprijinirea financiară a mișcărilor politice de...

Turcia acuză Israelul de destabilizarea întregii regiuni după atacurile din Liban

Turcia a acuzat luni Israelul că prin atacurile sale militare din Liban a "intrat într-o nouă fază" care "va duce întreaga regiune la haos",...

Descoperire macabră în largul coastelor Senegalului: Cel puțin 30 de cadavre în descompunere au fost găsite pe o ambarcațiune

Cel puțin 30 de cadavre în descompunere au fost găsite pe o ambarcațiune în largul coastelor Senegalului, potrivit autorităților militare, transmite bbc.com.Marina a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă