16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportCrin Antonescu, la un an de guvernare USL: Nu există agende paralele...

Crin Antonescu, la un an de guvernare USL: Nu există agende paralele in Uniunea Social-Liberală

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la un an de guvernare USL, că în cadrul Uniunii Social-Liberale nu există agende paralele.

„Nu există agende paralele în USL, nu există o agendă,  nişte mize şi nişte priorităţi ale Guvernului şi numai ale Guvernului. Nu există agende paralele ale partidelor care compun USL”, a subliniat Crin Antonescu.

„USL, iată, după un an de guvernare, marchează la capitolul reuşite şi o prestaţie guvernamentală (…). Sondajele ne arată că (USL, n.red.) a răspusn aşteptărilor celor care ne-au dat acest vot. Acest lucru a fost posibil pentru că USL a acţionat unitar şi consecvent”, a mai spus liderul liberal.

Citeşte şi Un an de guvernare USL. La 7 mai 2012, guvernul condus de Victor Ponta a depus jurământul

Crin Antonescu a precizat, de asemenea, că până la sfârşitul sesiunii parlamentare Uniunea Social-Liberală se va concentra pe proiectul de revizuire a Constituţiei, pe tema regionalizării şi a descentralizării, dar şi pe legea referendumului pentru „pentru însănătoşirea şi îmbunătăţirea mecansimelor şi a sistemului politic”.

Pe 7 mai se împlineşte un an de când Guvernul condus de premierul Victor Ponta a fost învestit în funcţie: primea votul de încredere al Parlamentului şi depunea jurământul în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă