21 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 15 octombrie 2024
AcasฤƒSportBoc a mers la Vรขlcea ca premier, nu ca lider PDL

Boc a mers la Vรขlcea ca premier, nu ca lider PDL

Premierul Emil Boc a fost întrebat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, unde a semnat douฤƒ proiecte de investiลฃii ลŸi a participat la întâlnirea cu filiala PDL, dacฤƒ s-a deplasat în calitate de premier sau de preลŸedinte de partid, el rฤƒspunzând cฤƒ stฤƒ la dispoziลฃia presei ca ลŸef al Guvernului, potrivit Mediafax.

Întrebat, în timpul conferinลฃei de presฤƒ care a avut loc la Consilil Judeลฃean Vâlcea, în ce calitate a venit în oraลŸ – premier sau preลŸedinte PDL, Boc a rฤƒspuns: „Dupฤƒ cum mฤƒ vedeลฃi, în calitate de prim-ministru ลŸi în aceastฤƒ calitate mฤƒ adresez dumneavoastrฤƒ, aici, la conferinลฃa de presฤƒ”.

„Discutฤƒm despre interesele legate de municipiul Râmnicu Vâlcea, ce fac eu dupฤƒ ce plec de aici este treaba mea. (…) Dacฤƒ aveลฃi întrebฤƒri în calitate de prim-ministru, va stau la dispoziลฃie, sฤƒ va rฤƒspund cu mare plฤƒcere”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, întrebat dacฤƒ i se pare normal sฤƒ cheltuie bani publici pentru deplasฤƒri politice, premierul a rฤƒspuns cu o întrebare: „Vi se pare firesc sฤƒ vin sฤƒ semnฤƒm un contract de 10 milioane de euro pentru acest municipiu?”. Ziaristul a rฤƒspuns afirmativ, iar premierul a spus: „Atunci sunt aici ลŸi am semnat pentru judeลฃ, pentru Vâlcea. Dacฤƒ va deranjeazฤƒ, putem renunลฃฤƒ la acest contract ลŸi sฤƒ-l ducem în altฤƒ parte”.

Întrebat din nou de ce vizita are douฤƒ „componente” – guvernamentalฤƒ ลŸi politicฤƒ, Emil Boc a rฤƒspuns: „Sฤƒ înลฃeleg cฤƒ pe dumneavoastrฤƒ nu va intereseazฤƒ Oltchimul ลŸi nu va intereseazฤƒ ca prim-ministrul sฤƒ discute cu conducerea companiei viitorul Oltchim?”

„Am înลฃeles, am înลฃeles care este interesul mass-media pentru Oltchim. Dacฤƒ pentru dumneavoastrฤƒ Oltchimul atât reprezintฤƒ, am înลฃeles ce este Râmnicu Vâlcea pentru dumneavoastrฤƒ. Îmi pare foarte rฤƒu . (…) Eu v-am spus foarte direct, dacฤƒ pentru dumneavoastrฤƒ a discuta Oltchimul nu reprezintฤƒ o prioritate pentru municipiu, eu va respect punctul de vedere, nu sunt de acord cu el”, a mai spus Boc.

Premierul a fost însoลฃit la conferinลฃa de presฤƒ de ministrul Elena Udrea ลŸi de preลŸedintele CJ Vâlcea, Ion Calea.

Cele mai citite

Raul Florucz, รฎncรขntat cฤƒ ar putea juca pentru naศ›ionala Romรขniei!

Raul Florucz, atacantul de bandฤƒ dreapta de la Olimpija Ljubljana, a acceptat posibilitatea de a reprezenta Romรขnia, dupฤƒ ce selecศ›ionerul Mircea Lucescu ศ™i-a manifestat...

Nicuศ™or Bancu pฤƒrฤƒseศ™te cantonamentul naศ›ionalei Romรขniei din cauza suspendฤƒrii!

Un titular al naศ›ionalei a pฤƒrฤƒsit cantonamentul ศ™i s-a รฎntors singur รฎn Romรขnia. Nicuศ™or Bancu nu a mai fฤƒcut deplasarea รฎn Lituania, alฤƒturi de...

Nelu Tฤƒtaru: Sฤƒnฤƒtatea nu ar trebui sฤƒ aibฤƒ culoare politicฤƒ

รŽn spitalul din Huศ™i tratez, dorm, mฤƒnรขnc, plรขng, rรขd ศ™i รฎmi petrec majoritatea timpului de mai bine de 18 ani, spune medicul Tฤƒtaru Deputatul PNL,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ