Avertizare meteo de vânt,în 13 județe și București

de Avram Eliza , 13 martie 2016 - stire actualizata la ora 23:17, 13 martie 2016
Avertizare meteo de vânt,în 13 județe și București

13 județe și Capitala se află,începând de duminică seară, sub cod galben de vânt. Avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până luni, la ora 14.00. 

În județele  Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Călăraşi, Prahova, Dâmboviţa, Galaţi şi Vrancea, precum și în București, se vor semnala intensificări ale vântului în sudul şi în estul ţării, dar îndeosebi în Muntenia (inclusiv în zona municipiului Bucureşti), în sudul Moldovei şi în Dobrogea, unde rafalele vor atinge 55 - 60 km/h, izolat 60 - 70 km/h. 

De asemenea, vântul se va intensifica şi la munte, în special în zona Carpaţilor Orientali, iar la peste 1.500 de metri altitudine vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

Comentarii

  • Dadi

    13 martie 2016 11:17

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Acum PROIECTUL s-a extins si international . Vrei mai multe detalii? Solicita-le acum la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design