15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialVladimir Putin şi-ar fi bătut şi înşelat soţia - presă

Vladimir Putin şi-ar fi bătut şi înşelat soţia – presă

Premierul rus Vladimir Putin şi-a bătut şi înşelat soţia, potrivit unor informaţii descoperite de un expert în domeniul spionajului, relatează Daily Mirror în ediţia electronică de joi, scrie Mediafax.

Putin, fost director în cadrul KGB, a avut o „viaţă tumultoasă” în timpul activităţilor sale în oraşul german Dresda, scrie tabloidul britanic. Soţia sa, Ludmila, i-a spus unui agent secret că Putin a utilizat „violenţa conjugală şi a avut numeroase aventuri sexuale” extraconjugale, potrivit unor informaţii compilate de agenţia germană de informaţii BND.

Trecutul „tulbure” al actualului premier rus a fost „scos la lumină” de Erich Schmidt-Eenboom, un scriitor şi expert BND, în timpul unor cercetări pentru o teză de doctorat. Cel mai puternic om din Rusia, în vârstă de 59 de ani, a fost directorul operaţiunilor serviciului sovietic de informaţii în Germania, în perioada 1985-1990.

BND a compilat aceste rapoarte utilizând o agentă sub acoperirea. Cunoscută ca Lenchen Sch şi având numele de cod „Balcoane”, din cauza sânilor generoşi, spioana a devenit o prietenă a Ludmilei, în prezent în vârstă de 53 de ani. Ea efectua vizite frecvente la apartamentul lui Putin din Dresda şi a ajuns „confidenta” soţiei acestuia. Ludmila a plâns pe umărul lui Lenchen Sch şi şi-a descărcat sufletul în legătură cu presupusele infidelităţi şi tendinţe violente ale soţului ei.

Erich Schmidt-Eenboom a descoperit aceste „uimitoare afirmaţii” în timp ce efectua cercetări asupra operaţiunii serviciilor de informaţii germane de infiltrare a cartierului general al KGB.

Informaţia ar fi fost oferită Biroului Federal german pentru Protecţia Constituţiei (BfV) şi aliaţilor NATO, potrivit Daily Mail.

Cele mai citite

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...
Ultima oră
Pe aceeași temă