24.6 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialIsraelul ar putea recurge la o acţiune 'agresivă' în Gaza

Israelul ar putea recurge la o acţiune ‘agresivă’ în Gaza

Şeful Statului Major israelian, generalul Benny Gantz, a avertizat astăzi că Israelul ar putea lansa o acţiune ‘agresivă’ în Fâşia Gaza, ca să pună capăt tirurilor de rachete lansate împotriva teritoriului israelian, a informat mass-media locală, relatează AFP, potrivit Agerpres.

‘Tirurile şi ripostele continuă, şi, în cele din urmă, am putea fi obligaţi să operăm într-un sens mai larg şi să conducem o acţiune mult mai agresivă împotriva Fâşiei Gaza’, a spus generalul Gantz, referindu-se la atacurile cu rachete asupra Israelului şi la raidurile israeliene împotriva teritoriului palestinian.

Şeful Statului Major israelian a făcut aceste declaraţii în faţa Comisiei parlamentare pentru Afaceri Externe şi de Apărare, ale căror dezbateri se desfăşoară cu uşile închise.

‘La câteva luni, suntem forţaţi să desfăşurăm o nouă serie de lupte pentru a opri aceste tiruri de rachete’, a generalul spus Benny Gantz, în cursul unei conferinţe de presă la sfârşitul reuniunii.

Cele mai citite

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Sfidare, numele tău este Klaus

Poate că cei care și-au luat bac-ul cu o notă de peste 7,03 își vor aduce aminte că împăratul roman Caligula şi-a învestit...

Atac armat în SUA: cel puțin patru persoane și-au pierdut viața

Un atac armat tragic a avut loc sâmbătă seara în Birmingham, Alabama, unde mai mulți atacatori au deschis focul, ucigând patru persoane și rănind...
Ultima oră
Pe aceeași temă