16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialViitorul, la un pas de obiectiv

Viitorul, la un pas de obiectiv

Constănţenii evoluează în ultima etapă a turului de campionat pe terenul ultimei clasate şi au şanse să intre în primele zece echipe ale campionatului.

 

La prima sa participare în Liga I la fotbal, echipa constănţeană Viitorul este la un pas de a realiza ce

şi-a propus, clasarea între primele zece echipe ale competiţiei. Momentan, gruparea patronată de Gheorghe Hagi se află pe locul 11, dar, în ultima etapă a turului va avea un meci relativ uşor, chiar dară este programat în deplasare. Echipa de pe litoral va evolua, azi, cu începere de la ora 18.00 pe terenul celor de la CS Turnu Severin, ultima clasată.

Gazdele meciului de azi au un bilanţ catastrofal înaintea duelului cu Viitorul. CS Turnu Severin nu a reuşit să câştige, în 16 meciuri, decât un joc, alte cinci fiind încheiate la egalitate. Viitorul are 11 în plus faţă de adversara de azi şi un moral mult mai bun. Mai mult, un succes îi poate duce pe constănţeni în obiectiv, adică între primele 10 echipe ale Ligii I.

Pentru tehnicianul Cătălin Anghel, linia de clasament a celor de la Severin nu este relevantă. „Severinul este o echipă puternică, deşi nu a adunat multe puncte. O echipă organizată, care aleargă mult şi pierde greu. Are şi jucători foarte buni şi un antrenor care ştie să-i pună în teren. Nu va fi un examen uşor. Severinul îşi va dori foarte mult cele trei puncte”, a declarat antrenorul celor de la Viitorul. Acesta este de părere totuşi, că echipa sa poate obţine victoria, luni, acesta fiind şi obiectivul echipei de pe litoral. „Ne interesează doar victoria. Vrem să adunăm cât mai multe puncte şi dacă vom câştiga, atunci va fi perfect. Noi mereu abordăm toate partidele la victorie. Dacă îţi propui puţin, nu pleci cu nimic. Uneori reuşim să câştigăm, alteori nu. Important este să avem această mentalitate de învingători”, a mai spus Anghel. Turnu Severin – Viitorul se joacă azi, de la ora 18.00 şi contează pentru ultima etapă a turului Ligii I.

Încă două etape

Chiar dacă jocul de la Severin este ultimul al turului, Viitorul va mai juca alte două partide oficiale, în acest an. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca în 2012 să se dispute şi două partide din retur. Astfel, după jocul de la Severin, Viitorul va mai evolua pe terenul celor de la FC Braşov şi, în faţa propriilor suporteri, cu cei de la Concordia Chiajna. Campionatul se va întrerupe apoi până la jumătatea lunii februarie.

Cele mai citite

YouTube introduce reclame inclusiv pe ecranele de pauză, stârnind critici din partea utilizatorilor

YouTube a adăugat un nou format de publicitate, afișând reclame atunci când utilizatorii pun pauză videoclipurilor. Decizia Google a atras deja critici, fiind considerată...

Probleme pentru Universitatea Craiova! Se amâna debutul lui Cicâldău

Universitatea Craiova se confruntă cu o problemă în ceea ce privește revenirea lui Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 27 de ani, care continuă să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă