16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTutun de contrabandă la frontiera româno-maghiară

Tutun de contrabandă la frontiera româno-maghiară

Patru kilograme de tutun de contrabandă au fost descoperite în autoturismul unui cetăţeaan român de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, pe sensul de intrare în ţară s-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean român în vârstă de 22 ani, la volanul unui autoturism marca „BMW”, înmatriculat în România. „Acţionând în baza unei analize de risc privind traficul de ţigări şi în baza unor informaţii cu privire la faptul că în autoturism s-ar putea afla ţigări netimbrate sau tutun, mijlocul de transport a fost condus pentru verificări la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră. La controlul specific efectuat asupra mijlocului de transport, s-a descoperit în portbagajul autoturismului cantitatea de 3,9 kilograme de tutun, ambalat în 30 pungi”, spun poliţiştii de la frontieră.

De unde provenea tutunul

Bărbatul a declarat că a cumpărat tutunul dintr-un magazin din Ungaria, pentru uz propriu. Întreaga cantitate în valoare de 1050 lei a fost reţinută în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă