16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialŢigări de contrabandă la Vărşand

Ţigări de contrabandă la Vărşand

Doi bărbaţi, cetăţeni români, prinşi cu portbagajul plin de ţigări, le-au spus poliţiştilor de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand o poveste frumoasă ca să scape fără probleme.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean român în vârstă de 33 ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România, împreună cu un prieten, cetăţean român în vârstă de 33 ani.

Ce spun poliţiştii de frontieră

„Acţionând în baza unei analize de risc privind traficul de ţigări, maşina a fost supusă unor verificări. La controlul specific realizat, s-a descoperit ascunsă în portbagaj cantitatea de 850 pachete ţigări marca „Jin Ling” netimbrate, în valoare de 4.250 lei. Bărbaţii le-au povestit poliţiştilor de frontieră că au găsit ţigările într-un şanţ din localitatea maghiară Jula. Văzând că sunt abandonate, s-au gândit să le împartă în mod egal, după care le-au pus în portbagajul maşinii cu intenţia de a le transporta la domiciliu. Întreaga cantitate a fost reţinută în vederea confiscării. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, afirmă surse dintre cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă