22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTigari de contrabanda descoperite in trafic

Tigari de contrabanda descoperite in trafic

SIBIU. O cantitate apreciabila de tigari de contrabanda a fost depistata intr-un automobil de lux marca Audi A4, care circula, miercuri noaptea, pe DN 7, Valea Oltului. Captura a fost efectuata la limita judetelor Sibiu si Valcea, unde o masina care circula cu viteza mare a fost oprita de o patrula a Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu.
In momentul controlului, comportamentul soferului, Florian Sacuiu, domiciliat in Bucuresti, i-a contrariat pe agentii de politie Eugen Valcica si Ioan Cretu, care i-au solicitat soferului sa le deschida portbagajul masinii. Acolo, dar si pe bancheta din spate a autovehiculului, oamenii legii au descoperit 795 de cartuse de tigari ce nu aveau timbru fiscal de identificare emis de Ministerul Finantelor Publice.
Soferul nu a putut prezenta documentele de provenienta ale marfii, motiv pentru care intreaga a fost confiscata, iar barbatul a fost sanctionat contraventional. Pe piata neagra, valoarea tigarilor confiscate depaseste 310 milioane de lei vechi.

Cele mai citite

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă