16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTecău s-a oprit în semifinale la Brisbane

Tecău s-a oprit în semifinale la Brisbane

Jucătorul de tenis din Constanţa Horia Tecău şi partenerul său de la dublu, Robert Lindstedt (Suedia), s-au oprit în semifinalele turneului de tenis de la Brisbane (Australia), dotat cu premii totale de 434.250 de dolari.

La primul turneu disputat în acest an, dublul româno-suedez a cedat în penultimul act al competiţiei de la Antipozi în faţa principalilor favoriţi ai întrecerii, Max Mirnyi (Belarus) şi Daniel Nestor (Canada). Meciul a fost la discreţia celor din urmă, care s-au impus în primul set cu scorul de 6-2, pentru a încheia apoi partida în urma disputării tie-brek-ului, câştigat de asemenea, cu scorul de 7-3. În urma accederii în careul de aşi al turneului de la Brisbane, Tecău şi Lindstedt s-au ales cu un cec în valoare de 6.780 de dolari.

Mai important este faptul că cei doi şi-au intrat în formă pentru principala competiţie a lunii ianuarie. Tecău şi Lindstedt vor participa, de pe 16 ianuarie, la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, competiţie la care sunt cotaţi printre favoriţi.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă