16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTârg de Crăciun la Chişineu-Criş

Târg de Crăciun la Chişineu-Criş

În oraşul arădean Chişineu-Criş a avut loc în week-end cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Pro Crisius şi de cabinetul europarlamentarului Iosif Matula.

Ce au pregătit bucătarii

La Chişineu-Criş a plouat torenţial, iar organizatorii şi firmele participante au avut emoţii că nu vor veni localnicii. Însă aceştia au ignorat frigul şi ploaia şi s-au distrat pe cinste. A fost tăiat un porc, care a fost preparat conform tradiţiei locale. Bucătarii au încins grătarele şi ceaunele şi au gătit tocăniţe, varză cu carne sau cârnaţi şi carne la grătar. La târg au venit 28 de firme din România şi Ungaria, care s-au prezentat cu diverse produse tradiţionale, de la cârnăciori şi slăninuţă şi până la cu ornamente de Crăciun, totul de cea mai bună calitate. Atmosfera de sărbătoare a fost completată de formaţia Crescendo junior din Sebiş.

Imediat după deschiderea târgului, organizatorii au anunţat organizarea unei tombole cu premii consistente, în aparatură electrocasnică şi electronică, la care au fost invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului. „Anul trecut, la prima ediţie, organizarea acestui târg a fost pentru noi o provocare. Anul acesta a devenit o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor oraşului Chişineu-Criş. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi sunt convins că cele două zile de sărbătoare vor fi pe placul tuturor”, a declarat europarlamentarul Iosif Matula.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă