17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialRaliul "Off-road" a debutat la Deva

Raliul „Off-road” a debutat la Deva

HUNEDOARA. Drumurile forestiere ale judetului Hunedoara sunt strabatute, de ieri si pana vineri, de participantii la a V-a editie a Raliului Off-road „Transilvania Adventure Trophy 2006” (TAT). In competitie s-au inscris 16 echipaje, formate din cate doua masini. Concurentii provin din noua tari, inclusiv Romania.
Competitia reprezinta a treia etapa a Campionatului National de Raliuri Off-road, urmatoarele etape urmand sa se desfasoare la Cluj-Napoca, Cugir, Iasi si Campulung-Muscel.
Si in acest an, la fel ca in editiile precedente, organizatorul raliului din judetul Hunedoara este Asociatia Sportiva Club „Off-Road Adventure” Romania. Cursa are doua sectiuni – „Extrem” si „Open” – si se va derula sub forma unui „raid”, iar pe unele parti ale traseului echipele vor sustine probe speciale, cronometrate.
Castigatorii concursului vor fi stabiliti in urma probelor cronometrate, de orientare, de indemanare si de curaj. Concursul propriu-zis a debutat, duminica, cu o proba de indemanare desfasurata la Padurea Bejan, in apropierea municipiului Deva. In urma acestei probe a fost stabilita ordinea de start. Cel mai bun timp la categoria „extrem” a fost realizat de echipajul aradean format din masinile cu cu numarul 13 – Bucur Milancovici (pilot) si Maurilio Zani (copilot), respectiv echipajul cu numarul 28 – Sorin Toth (pilot) si Alin X-Men (copilot).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă