15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecial"Penny Markt" investeste 5 milioane euro in judetul Mures

„Penny Markt” investeste 5 milioane euro in judetul Mures

TARNAVENI. Un complex comercial care se va intinde pe o suprafata de peste 1.000 de metri patrati va fi infiintat in municipiul muresean Tarnaveni de reteaua germana de magazine „Penny Markt”. Potrivit primarului orasului, Octavian Popa, nemtii vor investi aici circa 5 milioane de euro si vor crea circa 35 de locuri de munca.
Edilul a adaugat ca terenul total pe care se va desfasura complexul comercial al firmei straine, pentru care a fost deja eliberat certificatul de urbanism, este de circa 4.000 de metri patrati, complexul comercial fiind prevazut cu o parcare impresionanta. Popa a mai spus ca „Penny Markt” a cumparat deja terenul necesar investitiei de la o societate din oras si ca demararea lucrarilor este doar o chestiune de timp, data de pasii legali care trebuie urmati de investitor.
„Sa intocmeasca si sa primeasca aprobarea pentru planul urbanistic de detaliu, sa obtina aprobarea de la Comisia judeteana pentru aprobarea complexelor comerciale peste 1.000 de metri patrati, apoi ii trebuie autorizatia de constructie de la Primarie si avizul de mediu”, a completat primarul. El a mai spus ca toate aceste documente pot fi obtinute in cel mult trei luni, dupa care se pot demara lucrarile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă