16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialOlandezul infractor

Olandezul infractor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au avut surpriza să găsească un cetăţean olandez care conducea pe drumurile publice un autovehicul cu numerele de înmatriculare false. „La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat la ieşirea din România un cetăţean olandez în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism marca „VW GOLF” pe care erau aplicate tăbliţe cu numere de înmatriculare provizorii germane, împreună cu un cetăţean român în vârstă de 33 ani.

La controlul specific de frontieră, poliţiştii au observat că valabilitatea numerelor de înmatriculare precum şi asigurarea tip carte verde sunt expirate. Din verificările efectuate, a rezultat că autoturismul este înmatriculat provizoriu în România pe numele românului”, spun poliţiştii de frontieră.

Ce măsuri au luat autorităţile

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, cetăţeanului olandez i-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având numerele de înmatriculare false, iar cetăţeanului român i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul având numerele de înmatriculare false”.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă