21.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialMiss Platnum, privita cu ostilitate de romance

Miss Platnum, privita cu ostilitate de romance

» Majoritatea romancelor au criticat pe site-ul idieta.ro stilul si textele artistei timisorence, care a ajuns celebra in Europa
Povestea timisorencei Ruth Renner, devenita celebra in Germania, publicata, la inceputul saptamanii, de Romania libera a provocat reactii dure din partea romancelor care se confrunta cu probleme de greutate. In timp ce peste hotare timisoreanca este apreciata pentru vocea si stilul liber si nonconformist, in tara sa natala, Ruth primeste critici dureroase chiar din partea reprezentantelor sexului frumos.
Printre doamnele si domnisoarele care au comentat subiectul pe forumul site-ului www.idieta.ro s-a aflat si o voce care crede ca Miss Platnum face de ras Romania, motiv pentru care ar trebui data in judecata. "Eu in locul acelei domnisoare nu m-as mandri ca-s hipopotam si ca imi place sa mananc mult in ciuda faptului ca sunt enorma!", scrie utilizatorul care se ascunde sub pseudonimul de "ghemu".
"Zeita1983" afirma ca nu a avut rabdare sa asculte melodia "Give me the food", difuzata pe mii de site-uri web. "Sincer, nu imi place de ea. Decat sa cante ca e romanca si ca ii place sa manance, mai bine ar canta despre altceva. Voce nu zic ca n-are, dar versurile sunt stupide de-a dreptul. Strainii stiu ca in Romania sunt femei frumoase, de aia si vin buluc la noi in tara. Unde ati mai auzit, mai fetelor, vreo cantareata sa zica in melodia ei din ce tara e?! Asta e parerea mea, proprie si personala. Statul roman ar trebui sa o dea in judecata ca face imagine proasta Romaniei", scrie forumista.
Mesajul melodiei care a facut-o celebra pe timisoreanca a fost inteles cam asa: "Mesajul care reiese din melodie e ca ea e o grasa din Romania pe care o doare in fund ca e cat o vaca pentru ca ei ii place papica".
Cititoarele nu cred mai deloc in succesul romancei care a reusit sa urce in topurile din Germania si cred ca nu va avea o cariera prea lunga, tocmai din cauza melodiilor si a versurilor.
Ca o opinie aproape unanima, forumistele ii transmit artistei ca e ok daca se simte bine in pielea ei, dar ar fi mai bine sa slabeasca.
Exista totusi si persoane care ii iau apararea timisorencei: "Tipa e tare. Imi place. Nu arata delok dizgratios, nu e hidoasa. Se simte bine in pielea ei… nota 10", "Nu pot sa spun ca-mi place, asa cum nu-mi place nici o parodie in general. Pentru ca asta este aceasta melodie, o parodie la mai toate videoclipurile actuale, cu gagici slabutze".

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: Nu e nevoie de legislație suplimentară, ca domnul președinte Iohannis să candideze

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite la Cluj Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că...

Competiție Rusia Ucraina și la Concursul Internaţional „ George Enescu” în finala Secţiunii de pian

Doi pianişti din Rusia şi unul din Ucraina vor intra, duminică, în finala Secţiunii de pian din cadrul celei de a XIX-a ediţii a...

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat: idei și sugestii

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat este o strategie esențială pentru orice magazin, deoarece acest spațiu poate transforma clienții indeciși în cumpărători. Plasarea inteligentă...
Ultima oră
Pe aceeași temă