16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFinii lui Geoana au plecat la munca in Spania

Finii lui Geoana au plecat la munca in Spania

Finii presedintelui PSD, Mircea Geoana, Anamaria si Stefan Sangeorzan jr., din comuna bistriteana Feldru, au plecat in Spania sa lucreze pentru a-si putea construi o casa. Tatal mirelui, primarul Stefan Sangeorzan, a declarat ca alegerea le-a apartinut celor doi tineri care, imediat dupa ce au incheiat cu nunta, au decis sa plece. „Sunt la inceputul vietii si vor sa-si faca si ei un viitor”, a spus edilul.
Cei doi tineri au preferat sa paraseasca Romania la fel ca si alti peste 3.000 de localnici din Feldru, aceasta fiind comuna din Bistrita-Nasaud cu cel mai mare numar de localnici ce se afla la munca in strainatate.
Anamaria si Stefan Sangeorzan jr. au preferat sa plece in Spania desi au primit daruri la nunta in valoare de peste 50.000 de euro. Potrivit unor surse din anturajul familiei mirelui, fiecare cuplu care a participat la nunta de duminica a „cinstit” tanara familie cu cel putin 100 de euro.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă