25.3 C
București
sâmbătă, 7 septembrie 2024
AcasăSpecialEXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT: A fost OMORÂT în faţa blocului, cu şase...

EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT: A fost OMORÂT în faţa blocului, cu şase focuri de armă

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort, în faţa blocului în care locuieşte, din municipiul Piteşti, martorii susţinând că acesta a fost împuşcat, cel mai probabil, cu şase focuri de armă, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, incidentul a avut loc în cartierul piteştean Prundu, el fiind anunţat de către un localnic la serviciul unic de urgenţă 112, care a spus că s-au tras şase focuri de armă.

„A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la faţa locului, unde s-au tras focuri de armă. Bărbatul avea între 30 şi 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt câteva cartuşe în jurul cadavrului. Ancheta este în desfăşurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Citeşte şi Un bărbat cu afecţiuni psihice şi-a omorât mama în bătaie

La faţa locului s-a deplasat un echhipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat.

„Este vorba despte un bărbat de 30 – 35 de ani, cu multiple plăgi împuşcate în torace şi membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei”, a declarat doctorul Adriana Tocaci, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Bărbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 a declarat că a auzit cel puţin şase focuri de armă, iar cel care a tras a fugit imediat, existând suspiciunea unei răzbunări sau a unei reglări de conturi.

Citeşte şi Tragedie în Craiova: Un bărbat a fost găsit spânzurat într-un parc

Bărbatul împuşcat, care avea în jur de 35 de ani, locuia singur într-un apartament din blocul în faţa căruia a fost împuşcat.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii au izolat zona şi continuă cercetările pentru identificarea victimei şi a persoanei care a tras.

Cele mai citite

Film românesc, premiat la Festivalul Internațional de la Veneția.

Filmul "Anul nou care n-a fost", regizat, scris și produs de Bogdan Mureșanu, a câștigat două premii la Festivalul Internațional de la Veneția: Premiul...

Adeverințe falsificate pentru a scăpa de absențele de la școală. Doi tineri au fost reținuți

Doi tineri din Pitești au fost reținuți sub acuzația de falsificare și utilizare de adeverințe medicale false, în urma unei percheziții domiciliare. Aceștia sunt...

Un nou cutremur în județul Gorj. Ce intensitate a avut

Un cutremur cu intensitate de 3,8 a avut loc sâmbătă dimineață în județul Gorj. „În ziua de 07 Septembrie 2024, la ora 09:06:22 (ora...
Ultima oră
Pe aceeași temă