» Restaurantele din Cluj-Napoca si Timisoara au pregatit mese festive de exceptie pentru clientii care aleg sa isi petreaca Revelionul in aceste localuri
Printre nenumaratele oferte de petrecere a noptii dintre ani pe care le ofera restaurantele din Cluj-Napoca cea a restaurantului Marco Polo, amplasat in incinta hotelului de patru stele City Plaza ii ademeneste pe gurmanzi cu o "croaziera" gastonomica printre cele mai vestite si elitiste bucatarii europene: franceza, italiana si spaniola.
Oaspetii sunt asteptati la bord in seara zilei de 31 decembrie 2007, incepand cu ora 20:00. Imbarcarea se face in "portul City Plaza". Fiecare "oprire" a vasului, in Spania, Franta si Italia, va fi punctata prin muzica, dans, preparate culinare si coktailuri specifice fiecarei culturi. Un Revelion la City Plaza costa 590 de lei pentru o persoana.
si restaurantele din Timisoara s-au pregatit din timp pentru noaptea dintre ani. Clientii cei mai fideli au fost anuntati cu luni bune inainte despre surprizele ce li se vor pregati de Revelion si s-au facut si rezervari. Majoritatea localurilor a stabilit preturi ce variaza in jurul a 200-250 lei de persoana. Oferta de lux a restaurantelor timisorene cuprinde, insa, si delicii culinare deosebite, la preturi mai mari, mai ales daca petrecerea va fi incinsa de artisti de muzica populara. Este cazul restaurantului "Clasic", unde vor concerta Liliana Laichici, Vasile Conea, Adi Bihoi, Mariana Savu, Mircea Nedelcu si DJ Bebe, pretul pentru o persoana fiind de 350 lei. Meniul include terina de vanat, choux cu fois gras, canapes de piept de rata cu mandarine, tartine cu icre negre si rosii, somon fumé cu castraveti, dar si specialitati de sarbatori cum ar fi purcelul la tava.