16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Şoferul care a omorât un bărbat aflat într-o staţie de autobuz...

Constanţa: Şoferul care a omorât un bărbat aflat într-o staţie de autobuz consumase droguri

Şoferul care duminică dimineaţă a accidentat mortal un bărbat aflat într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa avea o alcoolemie de 1 la mie, însă consumase şi droguri, au stabilit poliţiştii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, analizele de sânge făcute în regim de urgenţă au arătat că şoferul avea o alcoolemie de 1 la mie, dar consumase şi droguri, fiind găsite urme de cocaină şi THC, o substanţă aflată în componenţa canabisului.

Şoferul, în vârstă de 25 de ani, conducea, duminică dimineaţă, un autoturism BMW pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa. Din cauza vitezei excesive el a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul pe trotuar, lovind un bărbat de 68 de ani care aştepta autobuzul în staţie. În urma impactului, victima a murit pe loc.

Şoferul şi-a abandonat maşina la locul accidentului şi a fugit, dar a fost prins un sfert de oră mai târziu, pe bulevardul Tomis din Constanţa, de către un jandarm care l-a predat poliţiştilor. După ce l-au testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au stabilit că şoferul consumase băuturi alcoolice.

Tânărul este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fugă de la locul accidentului şi ucidere din culpă.

Cele mai citite

Momente grele pentru Duckadam! „Eroul de la Sevilla” a intrat în operație pe cord deschis

Fostul mare goalkeeper Helmut Duckadam, legendarul erou al Stelei din Liga Campionilor, traversează un moment extrem de complicat din punct de vedere medical. Helmut Duckadam...

Ambasadorului SUA la Budapesta a criticat Ungaria pentru apropierea de Putin

Ambasadorului SUA, David Pressman, la Forumul Budapesta 2024, din data de 18 septembrie, a vorbit despre alegerile din SUA și legătura dintre pe care...

Drone ucrainene au distrus cel mai mare depozit cu rachete al rușilor

Surse ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au declarat că depozitul stoca rachete balistice, inclusiv Iskanders, rachete antiaeriene, muniție de artilerie și bombe ghidate KAB Un atac cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă