4.3 C
București
duminică, 29 decembrie 2024
AcasăSpecialCiuhandu, scârbit de politică

Ciuhandu, scârbit de politică

După ce şi-a scos dosarul de pensionare săptămâna trecută, liderul PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, a ţinut să iasă din prim-planul vieţii publice şi politice printr-o ultimă conferinţă de presă. Acesta şi-a asumat eşecul de la alegerile locale, acolo unde candidatul Uniunii pentru Timiş (PNŢCD+FDGR), Adrian Orza, a fost surclasat în lupta pentru primărie de către noul edil, Nicolae Robu şi a anunţat că va demisiona din fruntea PNŢCD Timiş.

 

În acelaşi timp, Ciuhandu nu va mai ocupa nici postul de consilier local, dar a cerut prefectului o anchetă la Primăria Timiş pentru ca opinia publică să afle dacă a făcut vreo ilegalitate atâta timp cât a fost primar.

Pleacă din „cloaca politică”

„Eşecurile de la alegeri mi le însuşesc în totalitate, atâta am putut, atâta am făcut. Nu voi mai depune jurământul nici la Consiliul Local şi voi lăsa mandatul următorului de pe listă. Vreau să rămân doar membru de partid şi, în următoarea perioadă, o să avem o conferinţă judeţeană care o să aleagă noua conducere. Am susţinut şi susţin în continuare acest partid, pentru că am fost corecţi din punct de vedere doctrinar şi cred că putem avea un viitor. Am trecut şi prin perioade mai grele, când am fost interzişi zeci de ani. Vreau să-i cer şi domnului prefect, că e vremea USL acum, să facă o verificare la Primăria Timişoara, să vadă dacă am făcut vreo şmecherie sau vreo porcărie, dar să fie o verificare cinstită şi obiectivă. Plec cu inima împăcată şi de-abia aştept să părăsesc această cloacă politică”, a declarat fostul primar al Timişoarei.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tranzacția E.ON Energie România – MVM, în vizorul autorităților române

Ministrul Energiei asigură că interesele naționale vor fi prioritare Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat că vânzarea E.ON Energie România către compania maghiară MVM nu...

Tranzacția E.ON Energie România – MVM, în vizorul autorităților române

Ministrul Energiei asigură că interesele naționale vor fi prioritare Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat că vânzarea E.ON Energie România către compania maghiară MVM nu...

Pompierii și specialiștii IT, în topul încrederii românilor. Politicienii și jurnaliștii, pe ultimele locuri (sondaj IRES)

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de aproape o mie de persoane, prin metoda CATI Pompierii și specialiștii IT sunt profesiile în care românii...
Ultima oră
Pe aceeași temă