17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialCFR Cluj a ratat primul loc în Liga I

CFR Cluj a ratat primul loc în Liga I

Chiar în sezonul în care conducerea clujeană se laudă cu cel mai bun lot din istorie, CFR-ul a pierdut pentru prima oară în ultimii 37 de ani un meci cu Dinamo Bucureşti pe teren propriu. „Performanţa” este cu atât mai dureroasă cu cât golul prin care alb-roşii au rupt blestemul a fost marcat în minutele de prelungire, după ce, cu zece minute mai devreme, CFR-ul conducea cu 2-1. E adevărat că, în cei 37 de ani, clujenii au stat mai mult prin a doua şi a treia ligă, astfel că cele două formaţii nu aveau cum să se întâlnească, însă de numele lui Renan, Sougou sau Nuno Diogo se va lega eşecul istoric al clujenilor.

Acuze la adresa arbitrajului

Conform acestora, în mica istorie poate să intre şi arbitrul Alexandru Tudor, care a nu a validat un posibil gol al gazdelor şi a acordat o lovitură de la 11 metri dinamoviştilor prin care aceştia au egalat la doi în minutul 80. „De când am venit aici am avut o anumită diplomaţie, dar cred că o să renunţ la ea în aceste condiţii. Am văzut că se vorbeşte foarte mult, mai ales înainte de meci. Evident că rezultatul a fost viciat de arbitraj, cel puţin faza penalty-ului pentru Dinamo a fost ridicolă”, a declarat antrenorul clujenilor, Jorge Costa, care a fost în asentimentul finanţatorului Arpad Paszkany şi preşedintelui Iuliu Mureşan, care au acuzat dur arbitrajul.

 

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Se scoate la licitație un tronson al unui drum de mare viteză

Un nou tronson din drumul expres Târgu Jiu - Filiași a fost scos la licitație de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere...

Metoda folosită de o femeie pentru a scăpa de un violator

O femeie din Iași a reușit să scape din mâinile unui atacator de 21 de ani, care a pătruns în casa ei cu intenția...

Liderul U Cluj pregătește un transfer impresionant!

Liderul Superligii, U Cluj, dorește să își prelungească statutul de echipă neînvinsă după 9 etape și să întărească compartimentul ofensiv printr-un transfer surpriză. U Cluj,...
Ultima oră
Pe aceeași temă