16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialArad: Un tir a intrat într-un tren. Traficul feroviar a fost reluat

Arad: Un tir a intrat într-un tren. Traficul feroviar a fost reluat

Traficul feroviar între Oradea şi Arad a fost reluat, după ce o maşină de gabarit mare care nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, dintre staţiile Sântana şi Comlăuş, a fost acroşată de trenul accelerat 11945 Timişoara Nord – Oradea, a anunţat luni CFR Călători.

„La faţa locului au fost solicitate echipe de intervenţie pentru realizarea demersurilor necesare într-o asemenea situaţie. Călătorii din tren nu au fost afectaţi şi nici alte victime nu s-au înregistrat”, spun reprezentanţii CFR.

Astfel, trenul accelerat şi-a reluat circulaţia cu o întârziere de aproximativ 50 de minute, iar trenul personal 3114 Oradea – Arad a aşteptat redeschiderea circulaţiei, intrând în grafic cu circa 30 de minute întârziere.

Traficul feroviar între Oradea şi Arad a fost blocat, luni, în zona localităţii arădene Sântana, după ce un tren de persoane a lovit un automarfar, la un pasaj de trecere peste calea ferată din zona localităţii Comlăuş.

Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autotren înmatriculat în Ungaria nu a respectat indicatorul de la pasajul de trecere peste cale ferată şi a fost surprins de un tren care circula pe ruta Oradea-Arad.

„Automarfarul nu a oprit la pasajul peste calea ferată şi a fost lovit de trenul de persoane. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Avariile la locomotiva trenului sunt minore. În continuare se fac cercetări la locul accidentului”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

Cele mai citite

Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!

Selecționerul Mircea Lucescu a publicat lista preliminară de jucători care ar putea fi convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, iar...

Brățara dacică adjudecată în Licitația Artmark de Istorie ajunge la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu

Eveniment cu totul deosebit în prima licitație din noul sezon al Casei A10 by Artmark. Brățara dacică adjudecată în Licitația Artmark de Istorie ajunge...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă