15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialUn şofer care conducea sub influenţa alcoolului a încercat să mituiască doi...

Un şofer care conducea sub influenţa alcoolului a încercat să mituiască doi poliţişti

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din Vrancea lau prins în flagrant pe un şofer de 45 de ani, din Bacău, în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat de presă al DGA, şoferul a încercat, miercuri după-amiază, să-i mituiască pe poliţişti cu 400 de lei pentru a scăpa de întocmirea dosarul penal.

”În fapt, pe 6 noiembrie s-a înregistrat la S.J.A. Vrancea denunţul inspectorului de poliţie M.C.V., din cadrul I.P.J. Vrancea, din care rezulta faptul că P.C.i-a oferit o sumă neprecizată de bani pentru a nu-i întocmi acestuia acte de constatare a infracţiunii, după ce a fost depistat, în cursul aceleiaşi zile, conducând un autoturism pe raza municipiului Focşani. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1.49 mg/ litru alcool pur în aerul expirat”, se arată în comunicatul DGA.

Citeşte şi: DNA: Doi inspectori de transporturi rutiere, reţinuţi pentru luare de mită şi trafic de inflenţă

Oprirea în trafic a şoferului s-a petrecut în urma sesizărilor făcute prin serviciul 112 de către alţi conducători auto, care au semnalat că un şofer circula pe DN2E85 în mod haotic şi cu viteză excesivă, punând în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

”În urma denunţului formulat de poliţist, P.C. a fost prins în timp ce oferea atât ofiţerului de poliţie, cât colegului său, agentului de poliţie L.I., suma de 400 lei. în scopul menţionat. P.C. a fost reţinut cu mandat pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, se mai arată în comunicat. 

Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă