Liderul CSU, Horst Seehofer, se declară dezamăgit de rezultatle obținut de formațiunea CDU/CSU, în alegerile parlamentare

de Iulia Iancu , 24 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:02, 24 septembrie 2017
Liderul CSU, Horst Seehofer, se declară dezamăgit de rezultatle obținut de formațiunea CDU/CSU, în alegerile parlamentare

Liderul Uniunii Creştin-Sociale (CSU), filiala bavareză a Uniunii Creştin-Democrate (CDU), Horst Seehofer, şi-a exprimat dezamăgirea privind rezultatul obţinut în scrutinul parlamentar federal, sporind astfel presiunile asupra cancelarului Angela Merkel, scrie Mediafax.

Nu este un rezultat chiar bun, am avut şi rezultate mai bune în alţi ani. Dar cred că trebuie să avem tărei şi curaj", a declarat Horst Seehofer, premierul landului Bavaria.

Liderul CSU a criticat în mai multe rânduri politicile Guvernului Angela Merkel în materie de imigraţie. Horst Seehofer este unul dintre rivalii Angelei Merkel din cadrul CDU-CSU.

Formaţiunea CDU/CSU a obţinut, potrivit sondajelor, 32-33% în scrutinul parlamentar federal, cu cel puţin 8% mai puţin decât în anul 2013.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design