12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialLiderii politici se declară șocați de atentatele de la Londra. Putin: ...

Liderii politici se declară șocați de atentatele de la Londra. Putin: Cruzimea și cinismul atacurilor de la Londra sunt revoltătoare. Angela Merkel: Suntem uniți

Liderii politici și-au exprimat groaza după atacurile teroriste care au lovit Londra sâmbătă noaptea, în care și-au pierdut viața șapte oameni, iar alți 48 au fost răniți. 



Președintele României, Klaus Iohannis: Condamn cu tărie atacul terorist care a avut loc în Londra. Le transmit solidaritatea mea tuturor celor afectaţi de incidentele tragice din Marea Britanie.

Președintele francez Emmanuel Macron: Franța este mai mult ca niciodată alături de Marea Britanie. 

Cancelarul german Angela Merkel: Suntem uniți, în ciuda oricăror granițe, în teroare și tristețe, dar și în determinare. 

Președintele american Donald Trump: Orice pot face Statele Unite pentru a ajuta Londra și Marea Britanie, vor face – SUNTEM ALĂTURI DE VOI. DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!”

Președintele rus Vladimir Putin: Cruzimea și cinismul atacurilor de la Londra sunt revoltătoare. Condamn acest act de terorism și le transmit condoleanțe britanicilor. 

Președintele Consilului European, Donald Tusk: Europa este alături de Marea Britanie, în lupta contra terorismului. 

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate spre victime și familiile lor. 

Premierul spaniol Mariano Rajoy: Ne arătăm solidaritatea și sprijinul față de Marea Britanie. 

Premierul australian Malcolm Turbull: Rugăciuni și solidaritate – suntem alături de britanici. 

 

Capitala Marii Britanii este din nou în alertă, după ce o dubiță a secerat, sâmbătă seară, zeci de trecători pe Podul Londrei. Ulterior, mai multe persoane au fost înjunghiate, s-au auzit explozii și focuri de armă în zona Borough Market. Poliția a confirmat producerea a două incidente teroriste. Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața.Trei atacatori au fost împușcați mortal.
 

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă