Germania vrea ca ajutoarele sociale pentru refugiaţi să fie uniformizate în întreaga UE

de Iulia Iancu , 09 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:49, 09 septembrie 2017
Germania vrea ca ajutoarele sociale pentru refugiaţi să fie uniformizate în întreaga UE

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a declarat că ajutoarele sociale pentru solicitanții de azil din Germania sunt ''destul de mari'' și că ele trebuie să fie uniformizate pe cuprinsul Europei, potrivit Agerpres.

Într-un interviu publicat în cotidianul regional Rheinische Post, De Maiziere a părut că îi vizează îndeosebi pe alegătorii preocupați de afluxul de migranți, spunând că procedurile privind azilul și ajutoarele pentru solicitanții de azil trebuie să fie uniformizate pe cuprinsul UE.

''Avem nevoie de un sistem standard privind azilul în Europa, și purtăm în prezent negocieri în UE, nu se poate ca standardele să fie atât de diferite în România, Finlanda, Portugalia și Germania'', a declarat De Maiziere.

''Germania este țara în care majoritatea solicitanților de azil vor să trăiască, deoarece procedurile și condițiile de acceptare a lor sunt relativ generoase în comparație cu alte țări europene, și ajutoarele sociale pentru refugiați sunt destul de mari comparativ cu alte țări'', a mai spus ministrul german.

Comentarii

 • PSD-ul va plati cu primirea de transfugi - asta este realitatea

  11 septembrie 2017 13:05

  TREBUIE SA SCAPAM DE "UE" ! ! ! CA DE MERKEL NU SCAPAM SINGURII NOSTRI ALIATI ISTORICI SUNT BRITANICII , POLONEZII CEHII , SLOVENI - NOI DIN CORIDORUL ATI TARIST SI GERMAN

  raspunde comentariului
 • Jorah

  10 septembrie 2017 18:36

  Romania trebuie sa accepte cati mai multi daca nu vrea sa moara de foame in viitor, odata cu pensioanrea decreteilor si intrarea sistemului de pensii in colaps cine va fi aici angajat ? Toti tinerii pleaca , avem nevoie de ei ! Romania a ramas din pacate la fel de fascista,xenofoba,rasista,bigota dar incetul cu incetul invatati . Romania e doar un Teritoriu iar voi toti sunteti doar o Populatie ! Va plangeti ca e incalcata constitutia , intrebare de ce nu se aloca 6 din PIB la invatamant si sanatate asa cum scrie in constitutia votata dupa revolutie ? Mai aveti si atitudine separatista de a parasi UE , dupa ce a contribuit la iesirea tarii din mizerie , asa nu ! Macar guvernul este intelegator si dornic sa ajute oameni amariti care fug de un regim opresiv , asa cum au fost si romanii pe timpul comunismului dar ce sa faci , aceasta populatie are memorie scurta . Orice forma de insubordonare civica sau sfidare a Uniunii Europene trebuie pedepsita aspru .Ganditi-va foarte bine cu cine tineti si cui datorati ce aveti cum !

  raspunde comentariului
  • Esti obraznic!

   10 septembrie 2017 23:52

   Scuteste-ne de lectii! Nu avem nevoie de asa ceva! Nu te mai da grande, nu din atitudine crestineasca a acceptat Angela Merkel milioane de imigranti! Este un plan al elitelor globaliste. Te poftim sa nu ne mai insulti, mai degraba sunteti voi xenofobi, dar nu generalizat, ci doar fata de romani si bulgari. Vezi ce a declarat primarul din Duisburg, ca prefera sa primeasca musulmani, dar sa plece bulgarii si romanii. Mare crestin! Pentru imigrantii pe care ii prefera, primeste fonduri federale, poate si fonduri UE, deci ii convine! In ce fel ne-ati scos voi din mizerie, stimabile? Poti sa specifici concret? Ai indrazneala sa afirmi ca "Romania e doar un teritoriu!" Stimabile, este o trara care nu a provocat doua razboaie mondiale, nu a provocat distrugeri, nu a luat bogatiile altora! In ce priveste atitudinea separatista, te inseli, nu asta vrem, ci pretindem respect, pretindem tratament egal in cadrul Uniunii Europene, nu vrem sa executam doar ordinele venite de la Bruxelles si Berlin, ci vrem sa fim parte la luarea deciziilor. Nu ne-ati consultat cand ati deschis larg calea imigratiei necontrolate, nesustenabile! Acum vreti sa ne impuneti sa vi-i tinem noi si altii pe cei pe care voi ati avut inconstienta sa ii aduceti, fara discernamant, multi fiind chiar teroristi!

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design