30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialFranța: Moarte groaznică pentru un copil, la un meci de hochei

Franța: Moarte groaznică pentru un copil, la un meci de hochei

Un băiat de opt ani a murit, duminică, în Franţa, după ce a fost lovit de un puc trimis în tribune la un meci de hochei pe gheaţă, informează Mediafax.

Incidentul a survenit sâmbătă seară la Dunkerque, la un meci cu Reims, contând pentru campionatul primei divizii, a doua ligă a hocheiului francez.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanţele accidentului, a declarat procurorul din Dunkerque, Eric Fouard.

Patinoarul care a găzduit meciul este echipat cu protecţie din plexiglas pe mijloc, dar nu şi pe părţi, a anunţat Fouard.

"Cu mare tristeţe anunţăm că micuţul Hugo a murit în această dimineaţă…Odihneşte-te în pace, micuţule înger!", a scris clubul Dunkerque pe Twitter.

Hugo a primit primele îngrijiri sâmbătă, la patinoar, iar apoi a fost transportat la spitalul din Dunkerque şi apoi la Lille, unde a încetat din viaţă.

Cele mai citite

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...
Ultima oră
Pe aceeași temă