18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialCâți imigranți au fost reținuți de autoritățile ungare pentru trecerea ilegală a...

Câți imigranți au fost reținuți de autoritățile ungare pentru trecerea ilegală a frontierei

Autorităţile ungare au reţinut 191.702 de imigranţi care au pătruns ilegal pe teritoriul Ungariei şi 1117 de traficanţi de persoane, de la începutul anului 2015, informează Mediafax.

Șeful poliţiei de frontieră ungară, Laszlo Balazs, a declarat, luni, că autorităţile au grăbit procesul de înregistrare a imigranţilor, adăugând că 3.280 de imigranţi au fost pătruns în Ungaria până luni, la ora 08.00 (09.00 – ora României).

El a mai anunţat că Oficiul pentru Imigraţie a înregistrat 170.578 de imigranţi de la începutul anului 2015, conform MTI.

În weekend, poliţia a reţinut 13.162 de imigranţi care au intrat ilegal în Ungaria, duminică înregistrându-se un număr record de 5.809 la frontiera de sud a Ungariei.

Vineri, ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, a avertizat că numărul imigranţilor care vor traversa Ungaria până la finalul anului 2015 va ajunge la 400.000-500.000. El anunţase, tot vineri, că aproximativ 180.000 de imigranţi pătrunseseră ilegal în Ungaria în 2015.

Premierul ungar, Viktor Orban, a anunţat că de marţi, 15 septembrie, intrarea ilegală pe teritoriul Ungariei va deveni o infracţiune. Potrivit lui Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului ungar, tot în data de 15 septembrie construcţia gardului metalic la frontiera Ungariei cu Serbia va fi finalizată.

Cele mai citite

Jucătoare de tenis cunoscute la pariuri

Tenisul feminin a oferit, de-a lungul timpului, partide memorabile ce nu pot fi uitate de pasionații acestui sport. Nume importante din circuitul WTA au...

Cum integrăm mobilierul din lemn masiv pentru a crea interioare unice

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

O rădăcină indiană cu proprietăți de „ibuprofen natural”

Condimentul cu efecte antiinflamatorii și antioxidante este considerat un superaliment de către nutriționiști Rădăcină exotică, originară din India, turmericul a devenit renumit pentru efectele sale...
Ultima oră
Pe aceeași temă