21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialROMANII AU TALENT 2015. Cine este concurentul care a fost propulsat de...

ROMANII AU TALENT 2015. Cine este concurentul care a fost propulsat de Mihaela Radulescu direct in semifinala

ROMANII AU TALENT 2015. Calin Marius, un tanar pasionat de sport si constient de trupul perfect pe care il poseda, a marturisit ca a venit la "Romanii au talent" la indemnul amicilor, informeaza siteul emisiunii.

Tanarul a mai adaugat ca sportul face parte din viata lui, dar despre talentul ascuns, pe care nimeni nu il banuia, nu a pomenit nimic pana in momentul in care urcat pe scena de la "Romanii au talent". Andi Moisescu si Bebe Cotimanis chiar s-au gandit ca este vorba despre un moment dedicat fetelor, dar ce a urmat i-a lasat chiar si pe ei fara cuvinte.

Ceea ce parea un moment amuzant, un moment de streaptease, s-a transformat intr-o secunda intr-o reprezentatie impecabila a piesei "Time to say goodbye" – Andrea Bocelli. De profesie sondor, Calin a reusit sa o impresioneze pe Mihaela Radulescu, iar tanarul a reusit sa ajunga direct in semifinala "Romanii au talent".

"Acesta este omul de care avem nevoie la << Romanii au talent >>", a marturisit Bebe Cotimanis, iar Andra a adaugat ca astfel de oameni trebuie sa urce pe scena show-ului: "Asta este ideea acestui show. Sa vina oameni care sa ne impresioneze".

Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă