Infotrafic: Aglomerație pe A2 și DN1. Sute de autoturisme stau în coloană în drumul spre mare sau spre munte. Minivacanța început cu nervi

de Teodora Cimpoi , 12 august 2017 - stire actualizata la ora 11:27, 12 august 2017
Infotrafic: Aglomerație pe A2 și DN1. Sute de autoturisme stau în coloană în drumul spre mare sau spre munte. Minivacanța început cu nervi

Centrul Infotrafic a anunțat că traficul rutier este foarte intens, sâmbătă dimineață, pe autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța, și pe DN1, București - Brașov.

„Traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers București - Constanța. Sunt câteva zone în care se circulă cu viteză redusă (Dragoș-Vodă, Drajna, Fetești și în dreptul localității Valul lui Traian). Pe DN Centura București, către autostrada A2, nu mai sunt probleme de trafic”, a precizat Centrul Infotrafic, într-un comunicat de presă.

Polițiștii recomandă folosirea și a altor rute către Constanța:

- DN2 București - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Hârșova - Constanța;

- DN3 București - Lehliu - Călărași - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanța.

Potrivit sursei citate, circulația este intensă și pe DN1 București - Brașov. „Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu. Tot pe sensul de mers către Brașov, mai este aglomerație în zona Poiana Țapului — Bușteni. Este de așteptat ca valorile de trafic să crească și mai mult în orele următoare. Pe ruta alternativă dinspre Ploiești către Brașov, DN1A, se circulă în coloană între localitățile Făgetu și Vălenii de Munte, unde trecerile pentru pietoni sunt intens folosite”, mai informează polițiștii.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design