16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialConstanța: Două persoane, rănite, după ce o mașină s-a ciocnit cu o...

Constanța: Două persoane, rănite, după ce o mașină s-a ciocnit cu o ambulanță

O ambulanță cu o pacientă a fost lovită de o mașină, pe un bulevard din municipiul Constanța, informează Mediafax. Pacienta și asistenta din ambulanță au suferit răni ușoare.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul s-a petrecut pe bulevardul Tomis, în timp ce ambulanța, care avea semnalele acustice și vizuale pornite, transporta un pacient dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Conform sursei citate, o șoferiță care circula tot pe bulevardul Tomis, dar din sens opus, a încercat să facă un viraj la stânga, fără a se asigura, autoturismul acesteia lovind în plin ambulanța.

În urma accidentului, atât pacienta aflată în autosanitară, cât și asistenta din ambulanță au suferit leziuni minore, fiind preluate de o altă autospecială, care le-a transportat la spital.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă