14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn italian de 29 de ani a fost prins de polițiști când...

Un italian de 29 de ani a fost prins de polițiști când gonea cu aproape 190 km/oră pe Autostrada Deva-Nădlac

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat vineri pe autostrada A1 opt persoane care conduceau cu viteze cuprinse între 180 şi 200 km/oră.

Astfel, poliţiştii au depistat un cetăţean italian, de 29 de ani, din Torino, care conducea un autoturism, la kilometrul 550 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, cu viteza de 188 km/oră.

Un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Arad, a fost depistat de poliţişti, la kilometrul 548 al aceleiaşi autostrăzi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 183 km/oră. La kilometrul 453 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, poliţiştii au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Germania, care conducea autoturismul cu viteza de 189 km/h.

Poliţiştii au depistat, pe tronsonul Bucureşti-Pitești al autostrăzii A1, la kilometrul 73, un bărbat de 50 de ani din Câmpulung, care conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h. Un bărbat de 29 de ani a fost depistat de poliţişti, la kilometrul 487 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 197 km/h, iar alt bărbat, de 28 de ani, din Constanţa, a fost depistat la kilometrul 469 al aceleiaşi autostrăzi, conducând cu viteza de 194 km/h.

De asemenea, poliţiştii au depistat, la kilometrul 509 al autostrăzii A1 Deva- Nădlac, un bărbat de 39 de ani din Lugoj, care conducea un autoturism cu viteza de 188 km/h. Toţi acești șoferi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 1.305 lei şi, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Poliţiştii au depistat, la kilometrul 66 al autostrăzii A1 Bucureşti – Pitești, o femeie,de 33 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism cu viteza de 192 km/h şi au sancţionat-o cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i totodată reţinut permisul de  conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă