15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Un militar de 30 de ani a murit, după ce s-a...

UPDATE. Un militar de 30 de ani a murit, după ce s-a prăbușit cu parapanta, la Aerodromul Zărnești.El executa un exercițiu de parașutare

UPDATE 17.00: Bărbatul mort în urma accidentului cu parapanta din apropierea Aerodormului Zărnești era cadru militar. Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcţia informaţii militare, avea 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2013.

Pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, şeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă.


UPDATE 16.20: Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a declarat că bărbatul de 30 de ani, care s-a prăbuşit cu paraşuta lângă Aerodromul Zărneşti, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

"Accidentul s-a produs între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, din judeţul Braşov. Victima a fost inconştientă, iar o echipă de medici de la SMURD i-a acordat primul ajutor, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare", a declarat cpt. Ciprian Sfreja.


Un bărbat este în stare gravă, după ce a căzut cu parapanta, miercuri, în apropierea Aerodromului Zărneşti, între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, bărbatul este inconştient, iar o echipă de medici de la SMURD îi acordă primul ajutor.

„Accidentul s-a produs în apropiere de DN 73, în vecinătate aerodromului de la Zărneşti. La faţa locului se deplasează un echipaj SMURD cu medic. Bărbatul este inconştient", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă