Un bărbat căutat pentru furt, în Timişoara, a scăpat în momentul încătuşării Un poliţist a fost rănit

de Iulia Iancu , 19 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 22:48, 19 octombrie 2017
Un bărbat căutat pentru furt, în Timişoara, a scăpat în momentul încătuşării Un poliţist a fost rănit

Un suspect de furt a fost prins, joi, în Timişoara, de poliţişti, după ce l-au urmărit în trafic, însă acesta, ajutat de alte persoane, a scăpat în momentul încătuşării, un poliţist fiind rănit, potrivit Mediafax.

În jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au depistat în trafic un autoturism şi, pentru că existau informaţii că în interiorul acestuia se afla un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, oamenii legii au încercat să îl oprească.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul autoturismului acroşând trei autoturisme parcate. În momentul încătuşării bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit”, au transmis, joi, poliţiştii din Timişoara.

Persoanele implicate în a-i asigura scăparea bărbatului acuzat de furt se pare că s-au ascuns într-un imobil, unde, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un pistol cu gloanţe de cauciuc, însă cei în cauză nu au fost depistaţi.

La activităţi a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design