30 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialTeleorman: O fetiță de trei ani, dispărută de patru zile după ce...

Teleorman: O fetiță de trei ani, dispărută de patru zile după ce a fost luată de o viitură

Pompierii caută o fetiță în vârstă de trei ani, dispărută vineri în apele pârâului Dâmbovnic din judeţul Teleorman, copilul ajungând în apă după ce căruţa în care se afla împreună cu părinţii şi fraţii săi a fost răsturnată de o viitură, scrie Mediafax.

Autorităţile au fost anunţate imediat prin 112, iar pompierii au început încă de vineri căutările, însă fără rezultat. Vineri seară, militarii de la ISU Teleorman au întrerupt căutările şi au reluat operaţiunea sâmbătă şi duminică. Pompierii au căutat până la şase kilometri în aval, fără ca trupul copilului să fie găsit. Luni, operaţiunea de căutare a fost reluată pentru a patra zi consecutiv.

Vineri după-amiază, părinţii fetei au încercat să traverseze cu o căruţă pârâul ale cărui ape erau umflate în urma ploilor torenţiale. Căruța a fost luată de o viitură, iar cei trei copii aflaţi în atelaj, un băiat de patru ani și zece luni, fetiţa de trei ani şi cinci luni și o fetiță de cinci luni, au căzut în apă. Băiatul şi bebeluşul de cinci luni au fost salvaţi de către părinţi, însă fetiţa de trei ani şi cinci luni a dispărut în apele umflate ale pârâului.

 

Cele mai citite

Linia STB 112, traseu modificat, în weekend

Cu ocazia organizării evenimentului cultural artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise - Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 28.06.2024 (de la ora 22:00) – 01.07.2024 (până la ora 06:00), circulația...

VIDEO. Ciolacu anunță o analizare a modificărilor pentru e-Factura,e-Transport și e-TVA

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de Guvern de astăzi, vor fi analizate modificările legislative în privinţa e-Factura, e-Transport şi e-TVA, subliniind...
Ultima oră
Pe aceeași temă