Sabin Orcan, despre afacerile fiicei premierului Mihai Tudose, care este acționară la o firmă de când avea 19 ani: Oamenii abilitați de lege ar trebui să își pună întrebări

de Roxana Petre , 10 august 2017 - stire actualizata la ora 22:02, 10 august 2017
Sabin Orcan, despre afacerile fiicei premierului Mihai Tudose, care este acționară la o firmă de când avea 19 ani: Oamenii abilitați de lege ar trebui să își pună întrebări

Directorul editorial al „României Libere”, jurnalistul Sabin Orcan, a vorbit, joi seara, într-o emisiune de pe postul B1 TV, despre ascensiunea fiicei premierului Mihai Tudose, Diana Tudose, care face afaceri cu energie de la vârsta de 19 ani.

„Cea mai mică problemă a lui Mihai Tudose este că a plecat în concediu. Dl. Tudose are mai multe probleme care ar trebui să producă întrebări pentru oamenii abilitați de lege să își pună întrebări. Patronul, care este asociat cu fiica domnului Tudose, a primit concesiunea pentru amplasarea de panouri fotovoltaice. Mai are o problemă gravă care nu ține de ANI, ci de DNA, și care o vizează pe doamna Tudose. Ea lucra pentru Victor Tudose, asociat al Dianei Tudose. Acest lucru s-a întâmplat când dl. Tudose era ministru al Economiei. Am crezut că e o legătură între ministrul Economiei și domnul acesta Popescu care brusc, după ce a angajat-o pe soția domnului Tudose, a primit 10 milioane de euro. Ar trebui să îl întrebe cum e cu firma care a țepuit statul român. Cum e cu parcul fotovoltaic pentru care s-a dat concesiune, dar nu s-a mai făcut”, a spus Sabin Orcan. 

Diana Tudose este, din 2011, asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti, firmă specializată în distribuţia energiei electrice. Victor Popescu deține cealaltă jumătate, acesta fiind și un vechi prieten de familie al șefului Executivului și angajatorul soției lui Tudose.

Potrivit sursei citate, în 2012, Energreen Distribution SRL primea de la Electrica Muntenia un aviz pentru un racord de 20 kv în oraşul Ianca. În acelaşi an, firma deţinută de fiica premierului primea aprobarea administraţiei locale din Ianca pentru concesionarea unui teren pe care se angaja să construiască un parc fotovoltaic, cu o capacitate de producţie de 5 MW.

 

 

Comentarii

 • stefan

  11 august 2017 9:51

  Tudose pleaca in concediu dar lasa in locul lui tot un ***** borfas,fiica lui ne fura la curentul electric iar tiganul de Hoardea sau cum ***** il cheama face azi o emisiune speciala la Realitatea cu Tudose ridicand-ul in slavi ca e ''adevarat roman''la care afirmatie Bogdan Lefter reactioneaza dur intrebandu-l pe hoardea dece nu-l considera pe Ciolos romanla care Hoardea raspunde ca Todose este roman in ghilimele,cum o mai fi si astea si dece romanii se lasa tarati in mocirla tiganeasca de atata timp.

  raspunde comentariului
 • chris

  11 august 2017 6:52

  Domnule Sabin Orcan, aratatii dnlui. prim ministru acest reportaj despre romani care cersesc prin strainatate Suedia. Poate face cva pentru ei. httpwww.expressen.senyheterlongreaddarfor-kommer-tiggarnaroRelaxing News Apps

  raspunde comentariului
 • Arianus Reloaded

  11 august 2017 0:11

  Adică care ecce deosebirea între ce face un kurist repetent și ce face un partener strategic?

  raspunde comentariului
 • Julius-Viorel Jancu

  11 august 2017 0:04

  Care este deosebirea intre ceea ce facea Ceausescu si familia sa si ceea ce se face acum si "familia sa" !?

  raspunde comentariului
 • Kuminecăcăturile Gemene

  10 august 2017 22:07

  Oamenii abilitați de Lege au pus kuriștilor întrebucerea crucială și evident răspunsul lor ecce o diarrie fatală

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design