Sabin Orcan, despre anchetele privind afacerile şefului PSD în Brazilia: Mă îngrijorează că în ciuda dovezilor produse de jurnalişti, DNA îl acuză pe Liviu Dragnea în "dosare mici"

de Iulia Iancu , 04 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:59, 04 iulie 2017
Sabin Orcan, despre anchetele privind afacerile şefului PSD în Brazilia: Mă îngrijorează că în ciuda dovezilor produse de jurnalişti, DNA îl acuză pe Liviu Dragnea în "dosare mici"

Directorul editorial al cotidianului România Liberă, Sabin Orcan, a afirmat, la postul de televiziune B1 TV, privitor la anchetele RISE Project care vizează afacerile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în Brazilia, că "în ciuda numeroaselor dovezi produse de jurnalişti", DNA îl are în vizor pe şeful PSD doar pentru "dosare mici".

"Dragnea şi milioanele sunt brand de ţară, devenim celebri. Mă îngrijorează că în cazul domnului Dragna avem nenumărate dovezi produse de jurnalişti, iar DNA îl ia cu dosare subţiri. Procurorii nu trebuie să fie vedete în România. Dacă vreun procuror şi-ar face mai rapid datoria ca cei din Brazilia, am afla şi noi nişte lucruri. Ori că domnul Dragnea nu are legătură cu afacerea TelDrum, ori că averea familiei sale provine din această direcţie", a declarat jurnalistul. 

În ceea ce priveşte poziţia PSD faţă de aceste dezvăluiri, parlamentarul social-democrat Eugen Nicolicea susţine că ancheta privind afacerile lui Liviu Dragnea în Brazilia nu sunt luate în serios în partid.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers în Brazilia, de mai multe ori, alături de reprezentanți ai companiei TelDrum, de patronul sinucigaș al Regiotrans, dar și de proaspăt angajata secretară de la minister, scrie Rise Project, care a publicat o anchetă semnată împreună cu reporterii unei televiziuni din Brazilia.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design