Președintele Curții Constituționale, fotografiat la o întâlnire în benzinărie cu un fost deputat trimis în judecată în Dosarul Retrocedărilor, în care este implicat și Viorel Hrebenciuc. Reacția lui Valer Dorneanu | EXCLUSIV ROMÂNIA LIBERĂ

de Razvan Chiruta , 28 iulie 2017 - stire actualizata la ora 09:23, 29 iulie 2017

Președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, a fost fotografiat într-o benzinărie de lângă gara centrală din Brașov, în compania fostului deputat PSD Ioan Adam, trimis în judecată în dosarul retrocedării ilegale a 43.000 de hectare de pădure în județul Bacău. 

UPDATE 17.30: Președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, a reacționat, după ce jurnaliștii RL au publicat o fotografie în care șeful CCR a fost surprins într-o benzinărie de lângă Gara Centrală din Brașov, în compania fostului deputat PSD Ioan Adam, trimis în judecată în dosarul retrocedării ilegale a 43.000 de hectare de pădure în județul Bacău. 

 

 

"A fost un eveniment întâmplător. Treceam prin Brașov și m-am întâlnit cu Ioan Adam, întâmplător. M-a văzut că stăteam de vorbă cu un prieten, a venit, m-a salutat, a spus că și-a rezolvat problemele penale și a plecat. Mă mir că nu recunoaște. Am fost colegi, suntem civilizați. Eu am plecat, mă grăbeam spre Harghita.”, a spus Valer Dorneanu la B1 TV.

 


Valer Dorneanu ar fi discutat mai multe minute cu Ioan Adam și, potrivit surselor noastre, acesta din urmă „i-a explicat ceva, îi arăta pe telefon și se ruga de Dorneanu”. Președintele CCR ar fi dat din cap în semn că înțelege ce i se cere, ne-a relatat sursa în cauză. Când cei doi au observat că sunt fotografiați, ar fi plecat pe rând din benzinărie: primul - Ioan Adam, iar al doilea - Valer Dorneanu.

„O întâlnire întâmplătoare”

Fostul deputat Ioan Adam a susținut că nu a avut nici o întâlnire oficială cu președintele Curții Constituționale, când a fost întrebat de România liberă, dar a menționat că asta nu înseamnă că doi oameni care se cunosc nu pot discuta dacă se văd întâmplător.

„Nu am avut o întâlnire cu nimeni oficială. Asta e tare. În ce lume am ajuns să trăim. Eu înțeleg orice pe lumea asta, dar... Asta e cea mai tare”, a fost reacția lui Ioan Adam, care s-a arătat mirat de faptul că cineva s-ar putea interesa de astfel de lucruri.

„Nu știu cine a fotografiat, că nu avea ce. Dacă eu mă întâlnesc cu un om și îl salut... că doar mă cunosc de o viață cu el. Dar întâmplarea face să nu fi avut o relație cu Valer Dorneanu. El a fost în partid mai demult, apoi s-a retras și abia apoi  am intrat eu în partid. El nu mai era în PSD, când am intrat eu în Parlament”, a afirmat fostul deputat.

Acesta a explicat că l-a cunoscut, totuși, pe actualul președinte al Curții Constituționale la începuturile sale în PSD. „Nu am fost în același timp în partid. Nu am nimic de ascuns, nu am nici un interes la CCR, nu am ridicat nici o excepție de neconstituționalitate. Cu acest om nu am o relație”, s-a apărat Ioan Adam.

Pe de altă parte, potrivit Cv-ul său oficial, Ioan Adam a fost, în perioada 2008 - 2012, vicepreședintele Comisiei de etică a PSD. Iar Valer Dorneanu a fost, până în 2008, vicepreședinte al Camerei Deputaților, iar din aprilie 2009 până în octombrie 2010, secretar general adjunct la Deputați, din partea PSD. Actualul președinte al CCR a plecat din acest partid în 2010, când a devenit adjunct al Avocatului Poporului.

Valer Dorneanu nu a putut fi contactat pentru a explica de ce s-a întâlnit cu o persoană trimisă în judecată într-un dosar penal.

 

CCR, acuzată că relaxează legislația din Justiție

Curtea Constituțională a României, condusă de Valer Dorneanu, a fost criticată de mai multe ori în ultima perioadă pentru deciziile prin care a fost relaxată legislația penală. Astfel, CCR a cerut luna trecută Parlamentului să introducă un prag pentru infracțiunea de abuz în serviciu, deși aceasta a fost una dintre principalele contestații ale protestelor masive din februarie și, deși, numeroși juriști s-au pronunțat împotriva unei astfel de măsuri.

Mai mult, CCR a decis că opiniile separate ale judecătorilor Curții Constituționale a României nu vor mai fi publicate dacă acestea se transformă în critici la adresa instituției ori dacă au caracter „sentenţios, ostentativ sau provocator“. Valer Dorneanu a introdus practic o cenzură în cadrul CCR. Decizia a apărut pentru a justifica îndepărtarea opiniei separate a judecătoarei Livia Stanciu în cazul impunerii unui prag pentru abuzul în serviciu.


Citește și Trecut de adulator al lui Ceaușescu. Valer Dorneanu, de la CCR, cenzurează opiniile care-l supără pe Liviu Dragnea

Decizia prin care opiniile separate ale judecătorilor Curții Constituționale a României nu vor mai fi publicate nu îi privește și pe Valer Dorneanu sau pe judecătorii susținuți de PSD.

În schimb, Valer Dorneanu, fost deputat PSD, și doi judecători constituționali u argumentat că, din moment ce condamnarea penală nu este o interdicţie pentru a fi preşedinte al României sau parlamentar, nu ar trebui să fie o piedică nici pentru funcţia de membru al Guvernului. Decizia l-ar avantaja direct pe Liviu Dragnea, cel care dorește să fie premier, dar nu a putut din cauza unei condamnări definitive și a unei legi din 2001 care interzice accesul în guvern persoanelor condamnate.

De asemenea, printr-o decizie de anul acesta, CCR semnalează lipsa unui cadru legislativ ce ar permite un control de constituționalitate asupra hotărârilor judecătorești. Judecătorii constituționali sugerează Parlamentului să le dea puterea să verifice hotărârile definitive ale instanțelor și posibilitatea ca acestea să fie revizuite, ceea ce ar înseamna o depășire a competențelor Curții.


Citește și CCR, în prag de a-l face scăpat pe Dragnea. Judecătorii constituționali vorbesc despre “obligația” Parlamentului de a legifera într-un anumit sens

Sesizată de fosta soție a lui Liviu Dragnea, Curtea Constituțională a decis că lipsa unui prag valoric în cazurile de abuz în serviciu este “un viciu normativ”, judecătorii considerând că legiuitorul are “obligația” de a reglementa acest lucru. Judecat pentru abuz în serviciu, Liviu Dragnea salută decizia CCR.

Grup infracțional organizat

Ioan Adam a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii DNA acuză mai multe persoane că au organizat un grup infracțional pentru retrocedarea a 43.000 de hectare de pădure din județul Bacău, în baza unor decizii ilegale ale unor judecători, cu implicarea unor parlamentari, pentru obţinerea ilegală a unor sume mari de bani. În același caz, mai sunt judecați fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, soția lui Ioan Adam, judecătoare la Tribunalul Brașov, Tudor Chiuariu, fost ministru de Justiție și Adam Crăciunescu, directorul general Romsilva.


Citește și Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedărilor ilegale

Numele deputatului Ioan Adam și cel al soției acestuia, Roxana Adam, apar în dosarul retrocedărilor ilegale. Ioan Adam este unul dintre cei doi deputați PSD de Brașov care au susţinut iniţiativa legislativă care legalizează defrişările şi trecerea pădurilor private în intravilan în interesul unor afaceri imobiliare.

Potrivit procurorilor anticorupţie, Viorel Hrebenciuc şi-ar fi folosit influenţa politică la nivelul instituţiilor şi autorităţilor silvice din Bacău, iar avocatul-deputat Ioan Adam ar fi intervenit la judecători pentru ca hotărârea instanţei să fie în favoarea lui Paltin Sturza, beneficiarul a 43.000 de hectare de teren forestier şi naşul de cununie al lui Adam. Ioan Dam este unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi şi profesori de drept din Braşov şi din 2012 a devenit deputat. Și-a dat demisia din Parlament, o dată cu declanșarea dosarului penal.

Fostul parlamentar a menţionat în declaraţia de avere că a câştigat două milioane de euro din scris cărţi și este unul dintre cei doi deputați PSD de Brașov care au susţinut iniţiativa legislativă care legalizează defrişările şi trecerea pădurilor private în intravilan în interesul unor afaceri imobiliare, potrivit presei.

Comentarii

 • USA

  01 august 2017 4:29

  Tara condusa de TZI GANII VECHI aia PCRAcum PSD si PDLAsta-i RomaniaDar mai greu o sa fie pentru Huni si Polonezi...astia sunt SUSTINUTI SOLID de JERMANI

  raspunde comentariului
 • Pvlinache dimbovitzean

  30 iulie 2017 19:30

  Negociau scaparea lui Don Juan Adam Justitia rromaneasca e ca mafia ruseasca.

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  30 iulie 2017 14:03

  Nu ai vrea sa castigi bani in mod pasiv, in timp ce stai in oras cu prietenii sau te uiti la un film?1 Dai linkul de recomandare prietenilor tai il gasesti in contul tau, in pagina"Echipa" 2 Cand cineva isi face cont pe Viespar de pe linkul tau, intra automat in echipa ta. 3 Tu castigi bani in mod pasiv, pentru ca primesti comision din toate taskurile pe care le rezolva prietenii tai!Castiga bani imediat prin rezolvarea anumitor taskuri si prin formarea echipei, la inscriere primiti 5 dolari, inscrierea se poate face la httpwww.viespar.ro?reff=0012419fef18d129398f9c0ebb81a385

  raspunde comentariului
 • Flo

  29 iulie 2017 22:37

  Domnilor acest dom....Adam e unul din pioni care a participat la jaful pădurilor din centrul țări așa a putut ajunge deputat psd cumparindu-si postul am avut neplăcerea sa fiu înșelat cu suma de 10.000lei în calitate de apărător într-un proces în care am arătat cât de mult fura psd din pădurile româniei, iar întâlnirea cu d-ul dorneanu, e ca fac parte din acel partid care a distrus România!

  raspunde comentariului
 • antipesede

  29 iulie 2017 22:07

  jos pe se de! jos dor nea nu! jos pe se de!

  raspunde comentariului
 • ioan

  29 iulie 2017 18:14

  este cat se poate de simplu si direct ,ca acest moment reprezinta un mesaj pt acel domn care simuleaza ca este corect la butoanele ccr. mesajul este , suntem aproape si traseul tau se apropie de sfarsit daca continui sa fi lacom si aservit. absolut totii au bube in cap si este suficient sa deschida cutia pandorei sa aflam mai multe despre aceasta clasa a justitiarilor care au fost aserviti interesului politic sau material, nicidecum sa isi respecte juramantul profesional. desi au venituri foarte mari in comparatie cu restul tarii, sunt sigur ca multi ar avea dificultati mari in asi justifica averile. insa prieteni lor de la anaf nu ii observa niciodata. ei sunt preocupati de cei care vand ceapa si patrunjel in piata agro.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  29 iulie 2017 17:24

  Pai stati un pic, prin simetrie, daca Dorneanu s-a intalnit cu un penal si trebuie sa-si dea demisia, doamna Kodrutza n-ar trebuii sa faca la fel pentru ca a fost in sufrageria PENALULUI OPREA si nu pentru fitece lucru ci pentru a deturna VOTUL POPULAR

  raspunde comentariului
 • Mue pesedistilor

  29 iulie 2017 14:25

  Si tuturor tradatorilor de tara. Cine isi imagina ca avem justitie corecta, mare greseala a facut..

  raspunde comentariului
 • obs

  29 iulie 2017 12:36

  A apărut Ubafca. Saltare amicului Garfield. în cel privește pe deocamdată onorabilul Dorneanu, o vizită de informare pe la DNA, așa cum doamna Kovesi este dorită la comisia cea parlamentara pentru ca chipurile s-ar fi intalnit cu amicul naravas Oprea.

  raspunde comentariului
  • Ubafca

   29 iulie 2017 17:27

   N-am aparut mai dobitocule, ai scris tu din burta, neavand ce sa scrii altceva . N-ai facut nici o isprava decat ca ti-au curs balele alea de sodomit pe tastatura, scarnavie, fara noima !

   raspunde comentariului
 • obs

  29 iulie 2017 12:36

  A apărut Ubafca. Saltare amicului Garfield. în cel privește pe deocamdată onorabilul Dorneanu, o vizită de informare pe la DNA, așa cum doamna Kovesi este dorită la comisia cea parlamentara pentru ca chipurile s-ar fi intalnit cu amicul naravas Oprea.

  raspunde comentariului
 • obs

  29 iulie 2017 12:36

  A apărut Ubafca. Saltare amicului Garfield. în cel privește pe deocamdată onorabilul Dorneanu, o vizită de informare pe la DNA, așa cum doamna Kovesi este dorită la comisia cea parlamentara pentru ca chipurile s-ar fi intalnit cu amicul naravas Oprea.

  raspunde comentariului
 • lilian nikky

  29 iulie 2017 9:43

  Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr.saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de iubire. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI-L pe CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail drsagurusolutionsgmail.com sau whatsapp 2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.1 LOVE SPELL2 ÎNCERCĂ3 FRUCTE DE FEMEI4 PROMOȚIE SPELL5 SPELL DE PROTECȚIE6 SPELL BUSINESS7 SPELL GOOD JOB8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

  raspunde comentariului
 • adi

  29 iulie 2017 9:25

  Daca au fost atat de prosti incat sa decida sa se intalneasca intr-un loc public, n-au decat sa suporte consecintele. Oricine se uita la stiri l-ar recunoaste pe Valer Dorneanu. Bine ca sunt si prosti, pe langa putred de corupti.

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  29 iulie 2017 7:15

  Toasu' ubafca, chiar ca, nu-ti inteleg "mania proletara" si nici "combativitatea" asta ultra-comunista. Pe semne ca, esti un psihopat si un complexat numai bun de bagat la nebuni, toasu'! Pai nu inteleg de ce nu te duci matale sa-ti vezi de sanatatea mintala, la "pretenii" sovieticii, sau nord coreeni, hmmm? Drum bun si sanatate maxima!

  raspunde comentariului
  • E simplu!

   29 iulie 2017 8:10

   UBAFCA este mascariciul forumului. Singurul semn de intrebare este daca face pe tam.pi,tul, sau chiar este. A doua alternativa este de crezut. Evident, isi face si el maruntis de bere.

   raspunde comentariului
   • Ubafca

    29 iulie 2017 17:21

    Boulene, eu nu consum alcool, nici nu scriu, zi si noapte, ca tine, NAIMIT . ,Ai degradat complect, o publicatie ca Romania libera

    raspunde comentariului
 • UBAFCA

  29 iulie 2017 0:57

  Sa vedeti voi dobitoceilor ce mUE o sa va dam noi. Stati pe aproape caci foarte curand dupa ce il suspendam pe Johannis o punem de un referendum sa iesim din UE si NATO. Rusia ne va primi cu mainile deschise si atunci sa va vad daca mai aveti tupeu sa injurati PSD. O sa vina americanii sa va salveze? Dobitocei ce sunteti

  raspunde comentariului
  • Ubafca

   29 iulie 2017 17:19

   Dobitocule !, paranoia !, nu scrii sub semnatura mea, lucruri ce nu-mi apartin ,,.Eu provin dintr-o familie de VECHII LIBERALI, care a platit un tribut enorm, pentru convingerile noastre ,. Acum, daca PNL, USR, DNA SI PMP, au devenit PARTIDE SECURISTOIDE, normal, ca noi liberali autentici ne-am orientat spre ALBE, Boulene, din Bucovina, aciuat prin targul Iesisilor, mustiriu la SALONUL DOI, FARA CLANTA, nu vei gasii in niciuna din postari,e mele idei antiNATO sau antUE , .Asta spui tu din burta, om fara minte, descreierat, fara opnii, repeti papagaliceste, ca orice dobitoc care nu are coloana vertrebrala ,.., ,Lasa-te, dreackuilui de scris, mai vezi-ti de preocuparile tale sodomitice, scarnavie, ce esti ! .. .Sictir !

   raspunde comentariului
 • Sacrificace101

  28 iulie 2017 21:56

  O înregistrare mică, ceva, să înțelegem cum intră și cum iese... Ce bine că v-am prins aici la benzinărie domnu CCR, tocmai treceam pe-aici cu fotograful meu acoperit, ia să vă arăt cum aș dori eu să se împartă preskuru altfel vă trag și pe dvs cu mine în că cat...

  raspunde comentariului
 • vasile

  28 iulie 2017 19:52

  In fotografie ,cei doi au in fata niste foi de hartie....intamplator...

  raspunde comentariului
  • alef

   28 iulie 2017 20:56

   Tot "intamplator" era acolo si un securist care sa fotografieze, nu-i asa? Si care ii stia pe amandoi...Presedintele CCR ar trebui sa inteleaga ca este o tinta pentru securisti si ca astia nu se vor lasa. Sa aiba grija si de cei care ii vor inscena ceva familiei.

   raspunde comentariului
   • un roman

    29 iulie 2017 3:34

    Mafia ,Coruptia,e o farsa,nu exista,SISTEMUL,MAFOI-CORUPT,NU EXISTA,FRAIERILOR,PROSTILOR,INDOBITOCITILOR,TRADATORILOR,PARSIVILOR,FARISEILOR,THE WORD,GO ,ONE ,SI FARA VOI,PAMINTUL,SE INVIRTE CITITORI,CITITOARE,

    raspunde comentariului
   • un roman

    29 iulie 2017 3:33

    Mafia ,Coruptia,e o farsa,nu exista,SISTEMUL,MAFOI-CORUPT,NU EXISTA,FRAIERILOR,PROSTILOR,INDOBITOCITILOR,TRADATORILOR,PARSIVILOR,FARISEILOR,THE WORD,GO ,ONE ,SI FARA VOI,PAMINTUL,SE INVIRTE CITITORI,CITITOARE,

    raspunde comentariului
   • Atata ai inteles?

    28 iulie 2017 21:54

    Presedintele CCR trebuie sa fie corect, dar el nu este! Este evident ca slujeste PSD-ul, pe Dragnea si pe unii ca Ion Adam, de asemenea pesedist! Toate deciziile CCR, de cand Dorneanu este sef, sunt in mod evident denaturate, partinitoare pentru PSD si Dragnea. Cel mai bine ar fi ca acest individ, care injoseste CCR, sa isi dea demisia din aceasta institutie si sa slujeasca fara ocolisuri PSD, nu prin intermediul CCR!

    raspunde comentariului
    • alef

     28 iulie 2017 23:36

     Faptul ca tie si opozitiei nu va convin deciziile CCR nu inseamna ca ele nu pot fi si corecte. In CCR sunt mai multi judecatori. O sa li se insceneze ceva la toti ca sa ajunga sefa cine vrea muschii securistilor?Ce s-a mai auzit cu cazul lui Grebla? Trebuie zeci de ani de cercetari ca sa il trimita in judecata dupa ce l-au arestat degeaba?

     raspunde comentariului
     • Gresesti!

      29 iulie 2017 8:08

      Nu li se insceneaza nimic judecatorilor de la CCR! In ceea ce priveste deciziile CCR, nu faptul ca ele socheaza majoritatea cetatenilor cinstiti si cu discernamant este graitor, ci faptul ca ele contravin separarii celor 3 puteri din stat, faptul ca depasesc atributiile legale ale CCR, faptul ca Dorneanu cenzureaza opiniile divergente si nici macar nu le mai lasa sa fie cunoscute de cetateni! Dorneanu pur si simplu a acaparat CCR si ii dicteaza deciziile, ca sa se ajusteze cu ceea ce vrea Dragnea si ceea ce l-ar scapa pe acesta de Justitie! Numai cine nu vrea sa recunoasca nu admite acest lucru! Te legi acum de "Grebla" - la propriu si la figurat? Leaga-te de deciziile privind salvarea lui Dragnea, in sfidarea dreptatii si faptelor comise!

      raspunde comentariului
      • alef

       29 iulie 2017 13:42

       Ai facut referendum national de stii ce vrea majoritatea cetatenilor?De ce te crezi detinatorul adevarului absolut? Ar trebui sa dam afara toti judecatorii si sa te punem pe tine Big Brother? Sau doar judecatorii care nu fac cum spui tu?

       raspunde comentariului
       • Pune-ti tie insuti intrebarile!

        29 iulie 2017 16:05

        Nici tu nu ai facut referendum national, ca sa crezi ca majoritatea gandesc stramb ca tine! Majoritatea romanilor CU DISCERNAMANT vad ca Dorneanu este sluga psd-ului ! Oricat incerci, nu poti sa il faci sa para om corect, sef pe merite la CCR! Te priveste personal daca te cramponezi in a-l apara pe acest individ, poate ai motive sa aperi coruptii si psd-ul!

        raspunde comentariului
        • alef

         29 iulie 2017 16:22

         Sigur corupta la CCR e aia cu opinii separate. Si o sa reiasa clar asta dupa decizia CEDO in cazul Rarinca. Fara referendum.Vrei sa o schimbi? Te sustin...

         raspunde comentariului
 • costica

  28 iulie 2017 19:38

  Bani online la calculator, eficient si usor. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
 • alef

  28 iulie 2017 19:13

  Deci penalul fost deputat a fost manipulat de securistii care il ancheteaza sa ii iasa in cale presedintelui CCR - urmarit de alti securisti care ii comunicau pozitia.Toate astea ca sa poata ajunge presedinte CCR doamna care placel securistilor?Presedintele CCr ar trebui sa fie mai atent la provocari...

  raspunde comentariului
  • Interesant!

   28 iulie 2017 22:14

   Vii cu insinuari cam ciudate, adica joci rolul de avocat al diavolului. Este posibil ca Dorneanu sa fi fost recunoscut si fotografiat. Nu asta ar trebui sa te socheze, ci faptul ca umbla cu tertipuri si aranjamente. Dar in ce calitate te gasesti matale sa il scuzi pe acest individ, care transforma CCR intr-un instrument de luat decizii flagrant partinitoare pentru Dragnea si PSD? Presedintele CCR ar trebui sa fie corect, sa nu dea decizii scandaloase, speciale pentru PSD! De ce nu esti corect??? Te prefaci ca nu vezi realitatea!

   raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 14:45

  apropo sunt frati,alta intrebare masoni?

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 14:42

  sub control judiciar,ramineti,cu pozele,fara paduri,paminturi,iar cu mafia,corupti asa zis achitati,,ca de obicei din nou de fapt, e la moda,trendy

  raspunde comentariului
 • goe

  28 iulie 2017 14:26

  Dorneanu e la fel de corupt precum Adam . Nu o fi incercat el sa obtina ilegal mii de hectare de padure, dar si-a construit casa de vacanta de la Corbu cu ajutorul infractorului care a distrus Intreprinderea Miniera Harghita . Infractorul se numeste Mihoc Vasile si este un tapinar cu 7 clase, adus in Harghita de tov. Dusa Mircea .

  raspunde comentariului
 • hector

  28 iulie 2017 14:14

  Ce se aseamana se aduna. Zice un proverb romanesc. Simpla enumerare a celor implicati in aceste retrocedari ne face sa "iubim" din ce in ce mai mult pesedeii. Toti infractorii milionari au fost activisti comunisti inainte de 89. Votati PSD .... analfabetilor-masochisti !

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  28 iulie 2017 14:00

  Cele 43 de mii de hectare de padure nu ar fi putut fi retrocedate in mod infractional acelui grup , daca senatorul Ilie Sarbu nu ar fi intervenit direct la directorul Romsilva, care ii era prieten, si la doi judecatori de la Tribunalul Covasna, in calitate de senator cu functie si socru al premierului Ponta. C u toate acestea, constat ca infractorul Ilie Sarbu nu mai figureaza printre inculpati , alaturi de Hrebenciuc si nici macar ca martor in dosarul retrocedarii ilegala a celor 43 mii de hectare de padure din judetul Bacau.

  raspunde comentariului
 • Doru

  28 iulie 2017 13:47

  Apropos de Hrebenciuc. Domnii procurori cu salarii de mizerie de 15000 lei luna au luat prime pt instrumentarea dosarului in care a fost achitat, si au tocat si banii nostri ai tuturor.Suna a foloase necuvenite ? Nu e asa ?

  raspunde comentariului
 • Doru

  28 iulie 2017 13:40

  Aveti dreptate domnule formator de opinie Chiruta.Of , psd-istii astia.Eu am fost martor cand cei 2 au intrat intr-o toaleta , si unul din ei nu a tras apa ,desi facuse nr,2 , iar celalalt a facut pipi pe colac.Este revoltator !

  raspunde comentariului
  • Vai, domnule!

   28 iulie 2017 22:20

   Te dai sarcastic, dar esti numai penibil. Si de fapt, lucrezi sub mai multe nume, in acelasi scop, esti Doru, alef si sacrificace101. Te straduiesti sa aperi "onorul" sefului CCR, dar fara succes. Singurul rezultat este ca te compromiti pe dumneata insuti! Nu poti face sita de matase din coada de caine! Nu poti face din Dorneanu un om corect!

   raspunde comentariului
 • non stop

  28 iulie 2017 13:15

  Din cauza asta sunt atat de avuti ăstia de la Psd. "Muncesc" si în vacantă. In 5 minute au mai pus la cale o hotie, poate chiar "întâmplător

  raspunde comentariului
 • non stop

  28 iulie 2017 13:13

  Din cauza asta sunt atat de avui ăstia de la Psd. "Muncesc" si în vacană. In 5 minute au mai pus la cale o hoie, poate chiar "întâmplător".

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 13:10

  Argumentare,la cele scrise ,mai jos, httpwww.desteptarea.rodoua-persoane-au-fost-luate-de-viitura-in-ghimes-faget ,foto,viitura ,apele mari si cioturile de padure,din padure care distrug,casele,gospodariile,podurile si vietile

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 13:00

  INCA UN CAZ,DOSAR,GREU,IN CARE JUSTITIA LOR ISI FACE TREABA LOR,APARA,OCROTESC,COMPLOTEAZA COCHETEAZA,CU, BRIGAZILE,GRUPARILE MAFIOT-TERORISTE,ASA-I INSTATUL MAFIOT,CORUPT,DE DREPT MAFIOT

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  28 iulie 2017 12:56

  Romania sa paraseasca cat mai repede mUE si organizatia de asasini numita NATO. Dobitocelul de Johannis ar trebui sa demisioneze. PSD at trebui sa propuna scoaterea in afara legii a PNL si USR partide platite de americanii mafioti. Nu va mai legati de PSD dobitoceilor care scrieti aici

  raspunde comentariului
  • Seba

   28 iulie 2017 18:03

   Nu e mai simplu iei tu PSD-ul si te cari pe luna cu el cu tot. E o singura miscare simpla, in comparatie cu cele care le-ai sugerat tu...

   raspunde comentariului
   • UBAFCA

    29 iulie 2017 0:57

    Sa vedeti voi dobitoceilor ce mUE o sa va dam noi. Stati pe aproape caci foarte curand dupa ce il suspendam pe Johannis o punem de un referendum sa iesim din UE si NATO. Rusia ne va primi cu mainile deschise si atunci sa va vad daca mai aveti tupeu sa injurati PSD. O sa vina americanii sa va salveze? Dobitocei ce sunteti

    raspunde comentariului
    • ilidia

     29 iulie 2017 11:07

     Esti redus mintal sau te prefaci? Dupa cate "palme" primesti la comentariile tale ar trebui sa te spanzuri de necaz...

     raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 12:51

  ce sunt 43.000 de hectare,de padure,aurul verde, oxigenul populatiei,ptr teroristii,Apropo cind vine viitura,si va duc apele mari,casele,gospodariile,frati,surorile,tot la astia sa le multumiti,fraierilor,prostilor,votantilor mutantilor

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 12:42

  Completul,de judecata,judecatorii,ar trebui,sa-recupereze,paguba si prejudiciul,acestui puternig,grup terorist,mafiot,criminal bine organizat,mai concret,puscarie,ocna multa,foarte foarte multa,scosi,la munca,la inpadurit,ce-au defrisat,,mai concret 43.000 de hectare, lasati fara averi,fara un banut,ascuns , Asta nu-o sa-o vada,prostii,fraierii si sclavii,in statul de drept mafiot ,putregaiul coruptiei

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  28 iulie 2017 12:36

  Daca pornesti de la ideea ca asa zisele partidele din Romania nu-s decat niste gasti inregistrate ca si partide ,restul se explica de la sine .Uniti in ganduri si interese de capatuiala pe spinarea romanului si din averea statului sau din taxele si impozitele puse tot pe romanul de rand ,acesti pierde vara de ieri de care nu s-a lipit cartea si nici o meserie au luat bulevardul la picior si s-au bulucit care cum au apucat in cate o gasca . Azi sunt ajutori de bagatori de seama ,incurca itele altora , taie frunza la caini , insala statul de bani si pe Dumnezeu de zile !.Asta-i asa zisa clasa politica sau mai corect FARA CLASA ,DAR IN POLITICA !!

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  28 iulie 2017 12:35

  Daca pornesti de la ideea ca asa zisele partidele din Romania nu-s decat niste gasti inregistrate ca si partide ,restul se explica de la sine .Uniti in ganduri si interese de capatuiala pe spinarea romanului si din averea statului sau din taxele si impozitele puse tot pe romanul de rand ,acesti pierde vara de ieri de care nu s-a lipit cartea si nici o meserie au luat bulevardul la picior si s-au bulucit care cum au apucat in cate o gasca . Azi sunt ajutori de bagatori de seama ,incurca itele altora , taie frunza la caini , insala statul de bani si pe Dumnezeu de zile !.Asta-i asa zisa clasa politica sau mai corect FARA CLASA ,DAR IN POLITICA !!

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 12:24

  CIND VA FACE PLOPUL MERE SI RACHITA MICSUNELE,JUSTITIA VA FACE DREPTATE VA VOR CRESTE PADURILE DEFRISATE INAPOI,MULTUMIM DIN INIMA ,CLASEI ATOTCONDUCATOARE CONDUCATOARE,TERORISTILOR MAFIOTILOR,CORUPTILOR DE STATUL,AERUL INSPIRAT,,LUPTA CU MAFIA,CORUPTIA DE STAT,A FOST ,ESTE SI RAMINE,O FARSA,UN CIRC,CARE A COSTAT,COSTA SI VA COSTA IN CONTINUARE TARA SI POPORUL, POLITICALLY CORRECT, DEVIZA,,STATUTUL DE STAT MAFIOT,PUTRED DE CORUPTI

  raspunde comentariului
 • Sorin

  28 iulie 2017 12:19

  Cozile de topor vor sa ridice hotia la rang de drept pentru ei, ca doar de aia i-a votat boborul sa dea ce legi vor ei.

  raspunde comentariului
 • adrian

  28 iulie 2017 12:15

  Acest nemernic trebuie sa-si dea demisia in cazul asta. Demisia Dornene ! Presedintele CCR sa se intalneasca in benzinarii cu inculpatii, asta nici in Rusia nu se intampla. Rusine,

  raspunde comentariului
  • nelu

   28 iulie 2017 18:08

   Dorneanu a facut trafic de influenta, impreuna cu deputatul Munteanu Ioan si pentruCulita Tarata.Va avea o intalnire cat de curand si cu inculpatul Munteanu IoanNumărul dosarului 192612017a1.2Părțile din dosar MUNTEANU IOAN - Inculpat.

   raspunde comentariului
 • Andreea

  28 iulie 2017 12:13

  PSDul stranguleaza justiția economia consiliile locale - totul. Nu stiu cand cei care-i votează au de gand sa se trezească la realitate.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 12:09

  O sa-i spele de pacate,Justitia lor,a mafiei si coruptilor,tegiversare,retrasi,la conace,vile,instanta,judecatorii,le dau pedepse simbolice,,vor ramine,prostii fraierii care mai cred in justitie,dreptate cu ochi in aer si cu prejudiciul

  raspunde comentariului
 • Emil

  28 iulie 2017 12:06

  E condamnabil com oameni lipsiti de integritate ori puscariasi ajung sefi de institutii ale unui stat de drept

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 iulie 2017 12:00

  MAFIA,CORUPTIA SUNT STATUL,LEGEA,CONSTITUTIA OAMENII SISTEMULUI,LEGIUITORII,ROMANIA ESTE GATA,INCATUSATA DE CARACATITA DE STAT,TENTACULELE

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design