13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialTraficul rutier a fost reluat în județul Satu Mare, după un accident...

Traficul rutier a fost reluat în județul Satu Mare, după un accident soldat cu 13 răniți

UPDATE 21,45: Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul rutier a fost reluată pe DN19, luni, începând cu ora 20,45, între localitățile Pișcolt și Petrești din județul Satu Mare.

"Este un autocar sârbesc — atât șoferul, cât și cei 36 de pasageri sunt cetățeni sârbi — care venea dinspre Oradea spre Satu Mare, iar între localitățile Petrești și Pișcolt a acroșat o autoutilitară care circula din sens opus. Urmează să se stabilească cauzele acroșajului. Cert este că a lovit partea din spate a autoutilitarei, cei din acest vehicul nu au suferit răni. Cei răniți sunt din autocar, care a ieșit în decor și s-a răsturnat într-o parte în șanț. Este vorba de 13 persone transportate la spital. S-a solicitat un elicopter, care a dus o femeie la Oradea la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Răducu Silaghi.


Cel puţin 13 persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar s-au ciocnit pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Victimele sunt conştiente şi, potrivit primelor informaţii nu există persoane încarcetate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, luni, că un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Din primele informatii sunt cinci victime, cu diferite traumatisme şi escoriaţii, însă toate persoanele sunt conştiente, nefiind victime încarcerate.

La faţa locului intervin patru echipaje de prim-ajutor SMURD şi două ambulanţe SAJ Satu Mare, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua şi transporta victimele la unităţile spitaliceşti.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă