10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUn om a murit, alți 14 fiind răniți, în urma unui accident...

Un om a murit, alți 14 fiind răniți, în urma unui accident în care au fost implicate patru maşini, în Ialomiţa. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

UPDATE 23.15: Unsprezece din cei 14 răniţi în accidentul produs pe DN 2, la Urziceni, au fost aduşi la spitale din Capitală, a declarat, duminică seară, pentru News.ro, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Raed Arafat.

O persoană a murit, iar alte 14 sunt rănite, după ce patru autoturisme s-au ciocnit. în județul Ialomița, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. 

Victimele au fost preluate de ambulanţe, urmând să fie transportate la mai multe spitale, inclusiv din Capitală. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, iar personalul medical acordă îngrijiri răniţilor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au precizat pentru News.ro că în accident au fost implicate trei autoturisme şi un autovehicul de transport persoane cu nouă locuri.

”Din primele informaţii, sunt implicate patru autoturisme în care s-ar afla zece persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă