10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialO cale ferată este blocată în județul Cluj după ce un TIR...

O cale ferată este blocată în județul Cluj după ce un TIR s-a răsturnat. Cinci trenuri sunt oprite

UPDATE 10,35: Cinci trenuri sunt oprite, în acest moment, pe teritoriul județului Cluj, după ce un TIR s-a răsturnat foarte aproape de calea ferată, informează Digi 24.


Circulaţia trenurilor este întreruptă, joi dimineață, pe magistrala feroviară 300 Huedin – Aleşd, în zona localităţii clujene Negreni, după ce un TIR care circula pe DN1, dinspre Oradea către Cluj-Napoca, s-a răsturnat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 300 Huedin – Aleşd, în zona localităţii clujene Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Potrivit CFR Infrastructură, traficul feroviar este întrerupt la această oră pe relaţia Cluj-Oradea, din cauza unui tir care a derapat şi s-a răsturnat în gabaritul liniei de calea ferată, între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă