Investigație Cetățeanul.net: Omul de afaceri Costică Constanda are din nou dreptul să construiască turnuri P+11 în Parcul Bordei! Certificatul de urbanism a fost semnat chiar de Gabriela Firea

de Avram Eliza , 19 mai 2017 - stire actualizata la ora 18:41, 18 mai 2017

Omul de afaceri Costică Constanda are, din nou, dreptul să construiască blocuri P+11 în Parcul Bordei, după ce a obținut un certificat de urbanism emis de Primăria București, semnat chiar de edilul Gabriela Firea, arată o investigație Cetățeanul.net

Certificatul de urbanism atestă că pe terenul din strada Turgheniev 11-15 se pot construi imobile pe baza unui PUZ din 2007. Potrivit indicatorilor urbanistici aprobați atunci – Procent de Ocupare a Terenului (POT) – 32% și Coeficient de Utilizare a Terenului (CUT) – 3,8, Costică Constanda are dreptul să construiască imobile P+11 etaje.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a declarat, pentru Cetățeanul.net, că actul pe care l-a semnat nu îi dă dreptul lui Constranda să construiască.

”Este vorba de un certificat de urbanism informativ, NU eliberat în vederea executării lucrărilor de construire. Certificatul conține reglementările din documentația de urbanism aplicabilă terenului conform PUZ aprobat ca urmare a unei hotărâri judecătorești. După cum știți, CGMB a fost obligat, prin hotărâre judecătorească, să emită PUZ pt str. Turgheniev 11-15”, a declarat Gabriela Firea. 

Citește investigația integrală pe Cetățeanul.net. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design